Aranjamente florale personalizate pentru serviciile funerare

posted in: Cumparaturi | 0

Prezentarea ultimelor omagii pentru o persoana apropiata poate fi extrem de dificil. Un aranjament floral bine alcatuit poate reprezenta o metoda inedita de a-ti exprima respectele pentru cei care au trecut in nefiinta.

Florile funerare sunt achizitionate din diverse motive, dar cel mai des acestea sunt utilizate pentru exprimarea recunostintei fata de familia individului care a murit si de multe ori sunt prezentate intr-un buchet, cos, vaza sau coroane.

Nu in ultimul rand aranjamentele florale mai sunt achizitionate si pentru decorarea locului de desfasurare a slujbei funerare si a sicriului. In marea majoritate al aranjamentelor florale funerare apare crucea ca si element esential, aceasta simbolizand speranta, credinta si religia si pot fi gasite in cadrul florariilor stradale sau in cadrul magazinelor de servicii funerare.

Aranjamente florale accesibile

O inmormantare este un eveniment sobru iar florile sunt cunoascute ca fiind scumpe dar se pot achizitiona si la preturi foarte accesibile. Puteti decora locul de desfasurare cu trandafiri si garoafe. Trandafirii sunt cea mai buna alegere, deoarece acestia sunt accesibili, disponibili imediat si simbolizeaza iubirea. In lipsa unui furnizor de coroane funerare puteti incerca Piata de Flori, unde pretul de achizitionare a unui fir de trandafir poate fi chiar si cu 80% mai ieftin decat se gaseste in florariile clasice. Mediul online este de asemenea o varianta mai putin costisitoare decat cel fizic, marea majoritate a produselor sunt mai ieftine cu aproximativ 20-30%.

Nu in ultimul rand, daca va ocupati de aceste eveniment este recomandat sa achizitionati florile in cantitate mai mare, cu siguranta veti primi o reducere.

Aranjamente florale personalizate

Un aranjament floral personalizat nu numai ca va duce la economisire de bani dar va adauga si produsului final o nota unica. Accesoriile pentru a furniza un aranjament floral personalizat sunt: o vaza, cos, fire de trandafiri sau garoafe, matase, panglica, cutit, foarfeca. De asemenea pentru finalizarea bughetului final se mai pot utiliza fire de verdeata sau spuma florala.

Aranjamentele unice pot fi inovatoare dar este necesar sa nu jigneasca sentimele anumitor persoane. Florile ar trebui sa fie in coordonata cu acest tip de eveniment.

Pentru realizarea unor aranjamente florale destinate evenimentelor funerare, aveti nevoie de o vaza, matase, buchetele de flori sau fire proaspete, spuma florala, banda, ace, panglica, foarfeca si lipici. Pentru firele proaspete de flori, inmuiati in apa 2 bucati de spuma florala pentru aproximativ 2 ore, apoi inveliti aceste bucati cu banda impermeabila pentru a nu pierde apa si adaugatile in vaza. Plasati firele de flori in spuma, firele de verdeata si alte acesorii verzi. Puteti atasa de asemenea o carticica de condoleante iar aranjamentul floral pentru sicriu este gata.

Aceste categorii de servicii pot fi de 3 ori mai scumpe, in cazul in care le achzitionati direct de la o firma de pompe funebre sau de la florarii obijnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *