ARHISTIL – Arhitectura si Audit Energetic

posted in: Arhitectura | 0

Cu toate ca societatea noastra a fost infiintata in anul 2003, suntem constienti ca prezenta firmei in mediul online este obligatorie, astfel dorim sa va anuntam ca am lansat siteul www.audit-energetic-arhitectura.ro.

Societatea ARHISTIL SRL, cu sediul in Craiova, are ca obiect principal de activitate proiectarea de constructii civile: locuinte individuale, locuinte cuplate, cladiri de birouri, cladiri de apartamente, case de vacanta, scoli, gradinite, primarii, spitale, dar si constructii industriale: hale de productie, hale logistice, frigorifice,showroom-uri, anexe tehnice, etc.

Pe langa serviciile de arhitectura – proiectare, ARHISTIL va ofera si servicii de audit energetic si eliberare de certificate de performanta energetica.

Pe site veti gasi informatii utile privind certificatul energetic: cine il intocmeste, etapele elaborarii, continutul acestuia, chiar si un model de cum trebuie sa arate acest certificat energetic.

De altfel, la sectiunea Proiectare – Arhitectura va prezentam serviciile pe care le putem indeplini referitoare la acest domeniu: pe langa proiectare oferim consultanta si asiguram depunerea si ridicarea documentelor pentru obtinerea avizelor si acordurilor cerute prin certificatul de urbanism cat si deplasarea la fazele determinante si intocmirea detaliilor de executie pentru situatiile neprevazute aparute in santier.

Pe site veti mai gasi o sectiune cu preturile practicate de societatea nostra, un portofoliu cu lucrarile realizate cat si legislatia in vigoare ce reglementeaza activitatile prestate de societatea noastra.

Daca aveti nevoie de un certificat energetic sau un proiect de arhitectura nu ezitati sa ne contactati:

  • Telefon: 0723 / 587.113 sau 0770 / 359.589
  • Email: arhistil2006@yahoo.com
  • Web: www.audit-energetic-arhitectura.ro
  • Adresa: Craiova, Aleea N. Balcescu, Nr. 8, jud. Dolj
  • http://www.audit-energetic-arhitectura.ro/proiectare http://www.audit-energetic-arhitectura.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *