Articole profesionale pentru ingrijirea parului acasa

20/07/2011 | Autor: | Posted in Electrocasnice

V-ati saturat de timpul pierdut in saloanele de coafura, si nu doar atat ci si de banii irositi? Aveti un par rebel si pretentios care necesita aranjarea cu o placa de indreptat parul?

GATA! OPRITI-VA din toate cautarile, magazinul de electrocasnice online www.electrofloridin.ro va vine in ajutor!

Asezati-va confortabil in face pc-ului acordandu-va cateva minute pentru a vizualiza intreaga oferata de placi pentru indreptat parul pe care magazinul nostru online le pune in exclusivitate la vanzare pentru sprijinul dumneavoastra.

Inca de la inceput veti sesiza ca avem peste 25 de modele diferite de astfel de placi pentru indreptat parul.

Incepem prin a va spune ca doar aici veti putea gasi aparate de indreptat parul de la cele mai mici preturi pana la cele mai mari, in functie de bugetul fiecarui dintre noi.

Practic veti gasi orice model de placa de indreptat parul. Magazinul ofera aparate cu diferite tipuri de placi, dar in cele mai multe cazuri predomina placa placa de indreptat paruldin ceramica, care dupa cum prea bine se stie este creeata special pentru a proteja firul de par.

Pentru aceste modele de placi lucram cu o gama variata de producatori cum ar fi : Braun, Bosch, Carrera, Eltron, Revlon, Hair Majestic, Philips, Remington, Rowenta, etc.

Astfel va puteti da seama ca pentru noi primeaza caliatatea produsului, cerintele clientului si bugetul disponibil pentru aceasta gama de produse.

Oprindu-ne la unul din producatorii enumerati mai sus tinem sa va precizam ca aparatele de indreptat parul de la Remington sunt profesionale, ele putand fi folosite atat in scop personal cat si profesional.

Acestea sunt creeate cu posibilitatea reglarii temperaturii in funtie de tipul fiecarui de par, si foarte important, in compozitia placi pe langa clasica ceramica mai este adaugat si teflonul si turmalinul. Prin cele 3 straturi protectia firului este foarte bine realizata.

O alta placa speciala este de la Braun ceeata si adaptat pentru firul de par vopsit.

Acestea sunt doar cateva din modele pe care www.electrofloridin.ro le are pe stoc.

Pentru caracteristici, informatii suplimentare si o alegere optima va invitam in lumea placilor de indreptat parul disponibile in magazinul nostru de electrocasnice 24 din 24 de ore.

Autor:

S.C Floridin Electrotradin Impex Co SRL este magazin de produse electrocasnice, electronice si uz personal, ce activeaza din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2, Bucuresti. Din anul 2009 comercializeaza produsele in mediul online prin magazinul www.electrofloridin.ro.

This author has published 3 articles so far.

Comentarii (1)

  1. Doina Electronista

    Am primit placa de indreptat parul in mai putin de 24 de ore. Am ales un model nou si mai mult a durat sa citesc instructiunile pentru ca vroiam un model mai special de coafura.
    Multumesc, recomand.

Lasă un răspuns