Articole utile pentru copii, la prețuri accesibile

posted in: Jucarii | 0

Magazinul online Dango.ro s-a gândit să vină în ajutorul tău, oferindu-ți articole utile care sunt menite să aducă zâmbete pe chipul celor mici și să-ți ușureze viața astfel încât să te poți concentra pe ce contează: timp liber alături de micuțul tău. Deoarece ştim cât de valoros este nu numai timpul, cât şi bugetul, vă ajutăm cu trei categorii de produse care sigur vă vor fi utile în primele luni de viață ale copilului.

 1. Pătuțurile pliabile

Pătuțul pliabil este ideal pentru călătoriile celui mic sau pentru camera de mici dimensiuni; este fabricat, de obicei, din material textil, sintetic, plastic și are o structura din metal. Este foarte ușor de montat, și de transportat. Acest lucru înseamnă că bebelușul se va putea odihni în pătuțul lui oriunde ați călători. Un patut pliant poate fi ușor de curățat sau spălat, husele fiind detașabile.

În general pe părțile laterale există o plasă supraelastică, transparentă pentru a-ți putea observa copilul cât si el pe tine. Avantajul cel mai mare este ca prin această plasă copilul nu-și poate prinde piciorul sau mânuța, nu va scapa biberonul sau suzeta așa cum se întamplă la pătuțurile din lemn.

2. Scaune de masă pentru bebeluși

Copilul dumneavoastră va fi pregătit pentru primul sau scaun de masă în jurul vârstei de 6 – 7 luni, perioadă care va coincide, cu diversificarea hranei. Cu toate acestea, sunt părinți care doresc să achiziționeze un scaun de masa bebe mult mai devreme. Motivul este un cât se poate de simplu, bebelușul poate sta confortabil, alături de mamică, în bucătărie, când pregătește hrana pentru prânz sau cină.

 3. Leagănele pentru bebeluși

Leagănele și balansoarele sunt utile pentru bebelusi, chiar de la naștere, deoarece le distrag atenția, ii ajută să adoarmă si îi  asigură împotriva accidentelor.

Acestea sunt de două categorii, de la naștere, până la vârsta de aproximativ 9-12 luni, sau de la naștere până la aproximativ 2 sau chiar 3 ani.

Leagănele și balansoarele sunt de mai multe tipuri:

  • – cu sistem de legănare automat sau manual;
  • – cu vibrații sau fără;
  • – cu muzică;
  • – cu bară de jucării detașabilă.

Important este să ținem minte că un leagăn sau balansoar bebe îl țin în siguranță, îl liniștesc atunci când este agitat și îl ajută să exploreze lumea din jur.

Toate aceste informații și multe altele puteți să aflați accesând site-ul Dango.ro. Preluăm comenzi atât online cât și telefonic (0726.747.490, 0744.271.877), transportul fiind asigurat pe tot teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *