Asigura protectia dorita casei si afacerii tale

posted in: Servicii | 0

Tot mai des sistemele de supraveghere video sunt utilizate pentru a monitoriza angajatii, copii, dar si pentru a asigura o protectie sporita casei si afacerii tale. Multumita acestor sisteme anti-efractie posibilitatea de a fi jefuit scade cu un procent de circa 85 %.

Camerele de supraveghere pot fi alese in functie de buget si de nevoile fiecarei persoane. Acestea pot fi atat pentru suprafete extinse in exterior cat si in interior pentru camere si alte incaperi. Mai mult de atat, sistemele de supraveghere va pot asigura linistea pe toata durata zilei si pe timpul noptii.

Sistemele oferite de catre microtech.ro sunt cu adevarat de cea mai buna calitate, mai mult de atat pretul este unul foarte avantajos si puteti fi siguri ca ati cumparat un lucru de calitate. La momentul actual putem beneficia de trei tipuri de sisteme de supraveghere video : analogic, pc based si hardware based.

Sistemul analogic

Acesta este unul dintre primele sisteme realizate in intreaga lume, sistemul analogic necesita prezenta unor camere de filmat si al unui tv ce suporta formatul analogic pentru a reda imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghiat. Acest tip de sistem este avantajos din punct de vedere financiar deoarece costurile sunt limitate, in schimb protectia si siguranta dumneavoastra si a bunurilor nu se ridica la cele mai inalte standarde.

Sistemul pc based

Daca in cazul precedent discutam de o siguranta redusa, iata ca in acest moment aveti ocazia sa va bucurati de sisteme de supraveghere de maxima calitate. Aceste sisteme sunt disponibile pentru orice tip de incapere sau spatiu de supraveghiat. Mai mult, controlul poate fi efectuat din orice colt al lumii multumita sistemului sau dezvoltat bazat pe o adresa IP ce poate fi accesata cu ajutorul internetului.

Sistemul Hardware based

Acest sistem de supraveghere este printre cele mai costisitoare din punct de vedere financiar. Acestea necesita componente hardware de cea mai buna calitate, drept pentru care pretul poate fi de asemenea unul ridicat. Aceste sisteme pot rula cu ajutorul sistemelor de operare Windows, Linux si Mac, iar in curand vor fi disponibile si pentru telefonul mobil.

Acestea sunt cele mai importante sisteme de supraveghere video, iar in cazul in care doresti mai multe informatii, iti recomandam sa apelezi cu incredere la cel mai specializat grup din acest sector. www.microtech.ro are grija de tine si de familia ta !

http://www.microtech.ro/supraveghere-video-ct16.html

http://www.microtech.ro/camere-ip-ct26.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *