Asigurarea casco

posted in: Automobile | 0

Dupa asigurarea obigatorie auto de tip RCA, a 2-a asigurare ca popularitate este asigurarea Full Casco (completa). Daca alegi acest tip de asigurare, platile lunare vor fi bazate pe modelul masinii tale si anul fabricatiei. Daca ai o masina scumpa si performanta, asigurarea casco va fi mai scumpa iar pentru o masina normala va fi mai ieftina. Asigurarea full casco completa (facuta impreuna cu un RCA la aceeasi companie) va fi valabila in cele mai multe cazuri si in afara tarii si in plus va plati daunele si victimei si vinovatului. Asigurarea va acoperi plata daunelor masinii vinovatului accidentului completand cu suma necesara dupa ce proprietarul a platit contributia lui personala prestabilita.

Inainte de a opta pentru una dintre asigurari este bine sa vorbesti cu mai multi agenti de asigurari pentru a afla diferitele oferte pe care le au. Intreaba-i daca iti pot trimit preturi de asigurari CASCO si RCA la diferitele tipuri de asigurari pe care le au. Studiaza atent beneficiile si acoperirea pe care o ofera inainte de a alege una. Incearca sa alegi acea asigurare care iti este cea mai potrivita.

In zilele noastre, sunt numeroase site-uri de internet care ofera servicii de comparare a asigurarilor CASCO sau RCA de la diferite companii. Acest serviciu ajuta clientii sa compare ofertele diferitelor companii de asigurari inainte de a alege una. Fiind atat de multe automobile de asigurat , sunt multe optiuni prin care ti-ai putea scadea costurile asigurarii. Chiar si soferii cu risc ridicat pot economisi bani.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *