Asigurarea Casco

posted in: Asigurari | 0

O asigurare casco, este un tip de asigurare facultativ, dar este cea care te va feri de pagubele si daunele produse intr-un accident auto. Este insa foarte util de stiut ca atunci cand inchei o asigurare casco sa fii foarte atent la capcanele care ar putea aparea.

Din acest motiv trebuie sa acordati in primul rand o atentie sporita la conditiile si clauzele inscrise in contractul de asigurare. Desi unii dintre conducatorii auto pot crede ca nu exista diferente intre asigurarile casco oferite de societatile de asigurare, realitatea este insa una cu totul diferita. Exista diferente de la cer la pamant intre riscurile acoperite si cele neacoperite de o asigurare casco.

De asemenea este bine de stiut si faptul ca o asigurare casco isi poate extinde aria de acoperire si in afara granitelor tarii, asa ca daca sunteti o persoana care calatoreste des in afara, puteti solicita agentului de asigurari sa va acopere si acest risc.

Pretul unei astfel de asigurari este diferit de la o societate la alta, deci trebuie sa aveti in vedere foarte bine acest aspect si sa incercati sa fiti cat mai bine informati in acest sens. Cel mai bine este sa va informati de pe unul din numeroasele site-uri ce ofera asigurari online si sa alegeti de acolo oferta de asigurare cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

http://www.asigurareieftina.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *