Asigurarile de locuinta

02/05/2012 | Autor: | Adaugat in categoria Asigurari

Odata cu introducerea obligativitatii asigurarilor de locuinte au fost prezentate in cadrul diferitelor Conferinte organizate de jucatorii din piata asigurarilor scheme de modelare a riscurilor seismice la care este supusa si tara noastra. Desigur, in acest sens exista anumite zone pentru care s-a dorit accentuarea discutiilor. Ducandu-ne cu gandul la marele cutremur din 1977, putem spune ca Romania poate fi afectata masiv daca istoria s-ar repeta. Deschizand o paranteza, stim bine ca istoria se repeta.

Aceste scheme existente in vederea stabilirii producerii dezastrului in tara noastra reprezinta unelte extrem de importante si de utile pentru ca specialistii sa poata spune sigur ce zona este cea mai agresiv supusa unui astfel de eveniment. Sa ne gandim de exemplu la zona Vrancea. Nici nu este nevoie de altceva pentru a masura activitatea seismica din aceste locuri, dezastrul putand sa se dezlantuie oricand si fara prea multe semnale de alarma.

Pe de o alta parte trebuie sa se tina cont de faptul ca tara noastra se afla inca in recesiune economica si consumatorul doreste sa plateasca cat mai putin dar totodata sa se simta in siguranta in locuinta sa.Sau cel putin sa aiba speranta ca in caz de eveniment neplacut va putea spera la o casa noua sau la o despagubire din partea asiguratorului.

Este destul de dificil si asta se intampla nu numai pe parte de asigurari de locuinta, ci si pe parte de asigurari auto obligatorii. Cum ar fi de exemplu cumpararea unui RCA. Oricine isi doreste un RCA ieftin dar sa stie ca poate circula fara probleme daca este oprit de politie sau daca ia parte la un eveniment neplacut creat chiar de el.

Urmeaza sa vedem ce se va intampla dupa iesirea tarii din criza financiara si pe ce fagas o vor lua asigurarile de orice fel.

http:www/rcaieftin

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 1 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …