Asigurarile de locuinta

posted in: Asigurari | 0

Odata cu introducerea obligativitatii asigurarilor de locuinte au fost prezentate in cadrul diferitelor Conferinte organizate de jucatorii din piata asigurarilor scheme de modelare a riscurilor seismice la care este supusa si tara noastra. Desigur, in acest sens exista anumite zone pentru care s-a dorit accentuarea discutiilor. Ducandu-ne cu gandul la marele cutremur din 1977, putem spune ca Romania poate fi afectata masiv daca istoria s-ar repeta. Deschizand o paranteza, stim bine ca istoria se repeta.

Aceste scheme existente in vederea stabilirii producerii dezastrului in tara noastra reprezinta unelte extrem de importante si de utile pentru ca specialistii sa poata spune sigur ce zona este cea mai agresiv supusa unui astfel de eveniment. Sa ne gandim de exemplu la zona Vrancea. Nici nu este nevoie de altceva pentru a masura activitatea seismica din aceste locuri, dezastrul putand sa se dezlantuie oricand si fara prea multe semnale de alarma.

Pe de o alta parte trebuie sa se tina cont de faptul ca tara noastra se afla inca in recesiune economica si consumatorul doreste sa plateasca cat mai putin dar totodata sa se simta in siguranta in locuinta sa.Sau cel putin sa aiba speranta ca in caz de eveniment neplacut va putea spera la o casa noua sau la o despagubire din partea asiguratorului.

Este destul de dificil si asta se intampla nu numai pe parte de asigurari de locuinta, ci si pe parte de asigurari auto obligatorii. Cum ar fi de exemplu cumpararea unui RCA. Oricine isi doreste un RCA ieftin dar sa stie ca poate circula fara probleme daca este oprit de politie sau daca ia parte la un eveniment neplacut creat chiar de el.

Urmeaza sa vedem ce se va intampla dupa iesirea tarii din criza financiara si pe ce fagas o vor lua asigurarile de orice fel.

http:www/rcaieftin

Follow Adriannn:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *