Atingerea ca un puf

posted in: Moda | 0

Confortul fizic din viața de zi este un subiect important. N-o să îmbraci un pulover într-o zi de vară și nici n-o să iei la birou o fustă care nu te lasă să respiri. Ne iubim hainele, dar știm că au și ele un ciclu de viață. Când „îmbătrânesc” devin agasante, iar când se duc plângem după ele…

Poate că ar trebui să avem mai multă grijă de „bietele țoale”, căci nu știm când se vor întoarce împotriva noastră. De aceea, balsamul de rufe ASEVI 1.5 L de la Pons Ro ne vine în ajutor de fiecare dată. Disponibil în 5 variante (Azul, Colonia, Talco Rosa, Zen și noul Sensitif) cu miresme unice inspirate din prospețimea naturii, concentrat (1.5 L = 60 de spălări), balsamul ASEVI protejează țesăturile, elimină electricitatea statică și ușurează calcatul.

Mereu în largul tău

Ai avut o zi grea, dar e abia ora 2!? Mai sunt atâtea ore și abia îți găsești locul pe scaun, iar cămașa de bumbac parcă nu te mai suportă. Se șifonează, provoacă mâncărimi și parcă a început să te strângă. Dar apoi îți amintești că asta era cea mai confortabilă cămașă a ta. Ce s-a întâmplat?
Purtările prea dese și spălarea iresponsabilă au făcut din purtatul hainelor un chin. Data viitoare când speli, adăugă doar un capac de ASEVI balsam rufe 1.5L de la Pons Ro. Fiecare cămașă va deveni preferata ta, din orice material ar fi făcută. Fie că vorbim despre bumbac, pânză topită, poliester, in sau chiar denim, toate se vor simți moi la atingere,deoarece Asevi balsam rufe 1.5 L este recomandat pentru toate tipurile de tesaturi.
Ai avut o zi grea, dar parcă simți o îmbrățișare caldă care te liniștește. Bluzele, cămășile, chiar și lenjeria sunt singurele tale prietene în această zi, dar vor fi acolo și mâine și mult timp de acum înainte.

Vei vrea să dormi în hainele de birou. Și apropo…
Cum îți așterni…

Știai că petrecem aproape o treime din viață dormind? Somnul este important pentru sănătate și pentru orice întreprindem. Și nimic nu ne îmbie la somn mai mult decât așternuturile proaspete, curate și fine la atingere.
Dar ce te faci când cearșaful devine aspru și când perna parcă te zgârie pe orice parte ai întoarce-o? La fel ca hainele, așternuturile de pat îți pot deveni dușmani atunci când ți-e lumea mai dragă și somnul mai dulce.
Așa că tratează-le și pe ele cu aceeași grijă. Adaugă Asevi balsam rufe 1.5 L de la Pons RO la spălare și vei vedea cum așternuturile te vor purta spre somn ca poveștile copilăriei.

O nouă zi…
Când muncești sau când dormi, când alergi sau când faci cumpărături, când stai singură sau cu familia, e important să te simți bine în pielea ta. Iar pentru asta, e important ca pielea ta să se simtă bine în hainele pe care le porți.
Iritațiile nu sunt nici ele o problemă de ignorat. Fie că vorbim de bluze sau pantaloni, de cearșafuri sau prosoape, Asevi balsam rufe 1.5L le va da o catifelare de lungă durată. De ce să dai banii pe haine noi, când nu te vei mai sătura de cele pe care le ai deja?

Follow zisuroxana:

Agentie de marketing public relations (MPR), focusata pe solutii elegante de business pentru branduri vizionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *