Au aparut jocuri cu Tom si Jerry

posted in: Jocuri | 0

Jocurile cu Tom si Jerry sunt jocurile copilariei deoarece sunt destinate copiilor mici care indragesc foarte mult cele doua personaje foarte simpatice, Tom si Jerry. Copiilor le plac foarte mult desenele animate cu Tom si Jerry deoarece sunt haioase dar totodata si educative. Pentru dezvoltarea celor mici au aparut jocurile cu personajele lor favorite soricelul si pisica, denumiti Tom si Jerry, care sunt foarte usor de jucat.

Jocurile sunt de mai multe feluri pentru ca cei mici sa se poata juca exact ce iti doresc. Intalnim jocuri de colorat, cu obstacole, cu aventuri ale celor doua personaje simpatice, si multe altele. Daca copiilor le plac desenele animate trebuie sa joace jocuri cu personajele lor preferate, Tom si Jerry. Jocurile le gasiti pe internet si sunt gratuite pentru a se putea juca mai usor. Personajele acestor jocuri sunt un soricel si o pisica, care se alearga toata ziua. Motanul Tom si soricelul Jerry sunt dusmani, iar motanul alearga toata ziua soricelul dar ei pot fi si prieteni in unele jocuri, iar copii pot sa joace ce jocuri isi doresc.

Descrierea motanului din jocuri sau desenele animate este aceea ca el este cel care vaneaza, este smecher si dorinta lui cea mai mare este de a prinde soricelul pentru a il mananca, dar nu reuseste deoarece soricelul este mult mai smecher ca acesta si ii pune mereu probleme in incercarea sa de al prinde. Descrierea soricelului este faptul ca el este seful chiar daca este mic, deoarece il pune mereu pe Tom la punct intorcand mereu lucrurile in favoarea sa atunci cand acesta vrea sa il prinda.

jocuritomjerry.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *