Audi r8

28/09/2012 | Autor: | Adaugat in categoria Automobile

Noul model Audi R8 este mai bun decat precedentul dar nu cu mult. De ce nu cu mult? Pentru ca imbunatatilri multe nu i-au fost aduse.

Cei de la Audi s-au rezumat dor la un motor ma puternic adaugandu-i astfel un motor V10. Si am zis ca nu a fost imbunatatit cu mult pentru ca nu numai ca nu s-au schimbat multe piese auto ci si confortul a fost putin scazut.

Desi este o super masina confortul este putin mai scazut scazut datorita motorului care este forte puternic si produce un zgomot mare iar pentru ca masina este decapotabila acest lucru este putin deranjant. Insa acest lucru nu trebuie sa te impiedice sa cumperi o asemenea masina. Interiorul este unul remarcabil avand in bord toate utilitatile specific unei masini de lux.

La capitolul performanta masina audi r8 este extraordinara. Cei de la Audi au marit motorul de la V8 la V10 iar acesta nu numai ca ajunge la 100 km extraordinar de repede ci atunci cand ajungi la limita de 9000 rotatii pe minut simti ca esti intr-adevar intr-o super masina.

La capitolul design, masina te lasa fara cuvinte. Nu se poate sa nu te indragostesti la prima vedere. Iti va placea designul si faptul ca este o masina decapotabila. Poti spune doar ca interiorul modelului R8 seamana cu cel al unui Audi  TT insa aici vorbim de o calitate ma ridicata iar masina arata ca isi merita banii.

Pentru ca masina nu este prea practica am putea pune acest singur lucru la detalii negative. Insa nu cred ca un sofer ar cumpara acesta masina sa se duca la serviciu cu ea. Aceasta masina este special construita pentru cei bogati iar pretul este cel care spune acest lucru. Avand in vedere ca R9 este construita pentru cei bogati piesele nu se pot gasi la orice magazine piese auto online. Asa ca ori ne permitem si o cumparam ori cautam editii foto si ne uitam la ea.

http://www.autofarm.co/

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Acest autor a publicat 53 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …