Automatizari Porti Iasi

11/11/2011 | Autor: | Adaugat in categoria Servicii

Decizia de a schimba ceva radical la portile casei in care locuiesti iti poate aduce multa bucurie.

Probleme financiare generalizate din ultima vreme face insa imposibila indeplinirea acestei dorinte firesti. Deci, ce facem ?

Uneori putem apela la un lucru foarte simplu, sa facem o schimbare mai mica, dar cu efecte mari. Un astfel de lucru este automatizarea portilor, un avans extraordinar in confort, fara a presupune investitii de amploare. Daca locuiti in Iasi, Bacau sau Vaslui, va poate ajuta Automatizari Porti Iasi.

Ei va pot face up-grade-ul respectiv fie pentru porti culisante, fie batante. Alegerea depinde de dumnevoastra, dar si de posibilitatile din teren, caci probabil latimea gardului, respectiv a portii, conteaza foarte mult.
Tot pe ei ii puteti solicita pentru instalarea usilor de garaj, care schimba aspectul estetic al casei per intreg, si in acelasi timp si usureaza folosirea garajului. Usile pentru garaje sunt de tip rulou sau de tip sectional.

Cele din prima categorie sunt constituite din lamele de aluminiu cu spuma poliuretanica, de diferite dimensiuni. Cele din a doua categorie, usile sectionale, sunt realizate din panouri de tabla zincata, cu spuma poliuretanica, si cu feronerie din otel galvanizat. Ambele tipuri de usi pot fi actionate manual, sau automat. La achizitie veti primi un set de doua telecomenzi, o dovada netagaduita a confortului.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 13 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …