Autovit.ro incepe anul cu lansarea unei noi platforme online

Unul dintre liderii mediului online din Romania – Autovit.ro, lanseaza o noua platforma dedicata domeniului auto sub numele de opinii.autovit.ro.

Autovit.ro este cunoscut ca fiind unul dintre website-urile care ofera utilizatorilor din Romania servicii de vanzare-cumparare a masinilor second-hand. Platforma Autovit.ro a fost achizitionata de catre concernul sud-african Naspers, fiind mai apoi relansata cu un nou design si o functionalitate imbunatatita. Astfel, cei care doresc sa achizitioneze un autoturism second-hand folosind internetul, au la indemana numeroase solutii accesibile si simplu de utilizat, printre care si site-ul Autovit.ro.

Conducerea companiei a decis sa inceapa acest an cu lansarea unui nou proiect online, mizand pe interactiunea dintre utilizatori. Opinii.autovit.ro permite vizitatorilor sai postarea experientelor si parerilor personale legate de un brand sau un model auto.

Vestea buna pentru soferi este aceea ca vor putea descoperi parerile personale ale celor care detin sau au condus un autoturism, acestea fiind de multe ori mai aproape de realitate spre deosebire de cele ale propietarilor care isi doresc sa vanda. In plus, desi achizitionarea unei masini este conditionata de bugetul si dorintele fiecarui client, aceste informatii personalizate il pot ajuta pe viitorul cumparator sa afle daca autoturismul ales corespunde cu adevarat cerintelor sale.

Pentru dezvoltarea proiectului, reprezentantii companiei au decis sa continue colaborarea cu agentia interactiva Advanced Ideas. Aceasta din urma ofera servicii de dezvoltare web si mobile, strategii de promovare online, creatie, social media si SEO&SEM. Printre brandurile din Romania care se afla in portofoliul Advanced Ideas se numara companii precum JTI, GSK sau Simplus.

Solutiile care vizeaza imbunatatirea serviciilor online reflecta eforturile companiilor nu doar de a dezvolta afaceri de succes dar si de a contribui la cresterea valorii de piata a mediului online din Romania. In acest sens, Autovit.ro, reprezentat de catre Mihai Cune, Business Manager, cu peste 6 ani de experienta in cadrul acesteia, poate fi un model de business pentru tinerii antreprenori romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *