Avantajele Trainingului

posted in: Marketing | 0

In climatul economic curent in care ne aflam, multe companii vor arunca o privire mai atenta la bugetul departamentului de resurse umane. Multe companii trebuie sa intervina pentru a reduce cheltuielile, insa o zona care poate fi considerata indispensabila este trainingul si dezvoltarea personala a angajatilor si a echipei de management si marketing.

Trainingul si dezvoltarea la locul de munca prevad expunerea in timp real la orice modificari care intervin atat in afara cat si in cadrul companiei. De asemenea, permite companiei dvs. sa supravegheze direct metodele de training si de dezvoltare utilizate si introducerea imediata a acestora in cadrul comapaniei.

Trainingul la locul de munca ofera posibilitatea de a identifica si conlucra nevoile de dezvoltare ale angajatului cu satisfactia acelor nevoi, apoi implementarea in procesele curente si in fluxul normal de lucru. Atunci cand o problema noua sau o noua latura a problemei este identificata, trainingul prevede dezvoltarea imediata a competentelor necesare personalului pentru a stapani aceasta procedura. In plus, trainingul la locul de munca ofera posibilitatea personalului de instruire sa corecteze imediat erorile angajatilor.

Atunci cand prin training rezultatele sunt mai bune, angajatii au tendinta de a afisa un sentiment mai mare de stapanire si de mandrie in munca lor. Acest lucru poate duce la cresterea productivitatii si a eficientei, si, bineinteles, la cresterea satisfactiei in munca. Cu un personal fericit si multumit sunt mai multe sanse ca angajatii sa lucreze mai mult, devenind mai valorosi pentru companie, iar acest lucru la un moment dat va pune compania intr-o pozitie mult mai solida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *