Categorii
Automobile

Baia de ulei VW Polo, la ce este utila?

Am tot auzit vorbindu-se despre baia de lei VW Polo si ma intreb la ce foloseste aceasta, mai exact. Chiar nu stiu care este exact utilitatea ei.

Dupa cum ii spune si numele, baia de ulei VW Polo cred ca este cea care filtreaza uleiul de la motor. Sau probabil este componenta care sustine uleiul, ca acesta sa nu se imprastie.

Baia de ulei VW Polo, o piesa importanta

Oricum, baia de ulei VW Polo sigur este o piesa importanta pentru masina si cred ca daca aceasta se sparge, este grav. De aceea, trebuie ca baia de ulei VW Polo sa se afle tot timpul intr-o stare buna de functionare. Am mai auzit de persoane carora li s-a spart baia de ulei la masina si au fost nevoite sa duca de urgenta masina la un service auto. Tocmai pentru ca uleiul incepuse sa se scurga printre celelalte componente ale masinii.

Baia de ulei poate fi inlocuita doar la un service auto, unde lucreaza personal specializat. Sunt oameni care fac acest lucru in fiecare zi si se pricep. Nu ai cum sa te apuci sa schimbi o baie de ulei VW Polo intr-o parcare, de exemplu. Si nici la tine in curte. In primul rand pentru ca nu te pricepi si in al doilea rand pentru ca nu dispui de toate instrumentele necesare. Trebuie sa fii foarte atent cand vine vorba despre masini. Este important ca absolute toate reparatiile sa fie facute la timp, de catre personal specializat.

Baia de ulei VW Polo sparta pe un drum de munte

Daca stau bine sa ma gandesc si eu am patit acum ceva ani o treaba asemanatoare. Mergeam la munte cu un grup de prieteni si la un moment dat am lovit masina de un damb de nisip. Imediat, in urma impactului, care nu a fost unul foarte puternic, stiu ca baia de ulei VW Polo s-a spart. Am incropit noi o reparatie acolo, pe loc, ca sa pot ajunge cu masina pana in Bucuresti, dupa care am trecut pe reparatii la service.

Mai stiu ca aveam ceva viteza, ca altfel nu cred ca baia de ulei VW Polo s-ar fi fisurat. Dar cand este sa se intample, se intampla ghinioanele, asta este.

Nu este pentru prima data cand am avut probleme cu masina Volkswagen Polo dar nu au fost niciodata grave.

http://www.piesedeauto.ro/garnitura_baie_ulei-vw-polo_6n2-1.4_16v_vsn14064_tnp10334.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *