Categorii
Vanzari

Balerinii si pantofii de dama: nu intotdeauna mai scump inseamna mai bun!

De regula, atunci cand vine vorba de achizitionarea unei perechi de pantofide dama, factorul primar de decizie este pretul, urmat fiind de model, brand si grad de confort (nu neaparat in aceasta ordine). Mizand pe faptul ca 8/10 femei au o pasiune aproape de nestapanit atunci cand trebuie sa-si cumpere pantofi, balerini sau orice alt produs de incaltaminte, multi dintre comercianti cresc nejustificat de mult preturile, uneori chiar si in timpul perioadelor de reduceri (stim, e ilegal!).

Totusi, asa cum demonstreaza aproape de fiecare data realitatea, nu de fiecare data o pereche mai scumpa de pantofi de dama  este mai buna decat una la un pret mai redus. De ce? Pentru ca, in primul rand, iluzia falsa a calitatii extra poate fi influentata de adaosurile nebune practicate de unii comercianti. In al doilea rand, trebuie luata in calcul si posibilitatea ca produsele mai ieftini sa fi fost scoase pe piata pentru largul consum, adica pentru a fi purtate mult mai des (si asadar, avand un risc mai mare de degradare rapida); ori, in aceste conditii, prea putina lume ar fi dispusa sa dea multi bani pe o pereche de pantofi sau de balerini, mai ales in conditiile in care urmeaza sa-i foloseasca extrem de mult. Practic, ei sunt facuti sa ofere confort mai degraba, dar sa pastreze totodata si o linie estetica frumoasa.
Pantofii de dama mai scumpi (iar aici ne referim la cei care chiar isi merita banii, nu la modelele carora le-a fost crescut artifical pretul), precum cei din magazinul AmaFashion, sunt perceputi ca fiind… de ocazie. Prin definitie, ei sunt facuti sa ofere confort si totodata, sa arate extrem de bine in picior. Practic, impreuna cu un outfit potrivit, ei poat crea iluzia de lungime, conturand astfel talia si subtiind picioarele. Totusi, ei sunt mai rigizi de fel, intrucat ei nu trebuie sa se deformeze in timp si nici sanu capete forma piciorului.

http://www.amafashion.ro/balerini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *