Categorii
Umor

Bancurile și societatea modernă

Societatea modernă pune la dispoziție multe forme de divertisment promovate prin diverse canale media însă cea mai importantă și ieftină formă de umor rămâne totuși bancurile, care au o vechime foarte mare, aș spune de când lumea.

De-a lungul timpului această formă de divertisment a luat diferite forme și înfățișări și rămâne totuși cea mai ieftină și populară formă de divertisment și umor din câte sau cunoscut până în prezent. Bancurile sunt prima forma pură de umor, pe care a cunoscut-o lumea. Bancurile au fost transmise din generație în generație creându-se astfel o mare arhivă care nu a fost scrisă nicăieri, ea transmițându-se verbal de la o generație la alta. Bancurile sunt și vor fi o parte din viața noastră de zi cu zi, o modalitatea eficientă de a scăpa de stresul cotidian, într-o lume din ce în ce mai stresantă și mai intoxicată.

Bancurile, de-a lungul timpului a consacrat diferite personaje cum ar fi: Bulă, Strulă, Ițic și nu numai, ele fiind propagate în timp din vorbă în vorbă iar acum datorită tehnologie informației sunt popularizate și prin intermediul internetului și se pare că au mult succes la publicul care gustă astfel de divertisment și umor.

Datorită formei fine, acest tip de divertisment și umor a pătruns chiar și în cele mai înalte medii sociale și academice. Bancurile nu vor dispărea așa cum au preconizat unii șceptici, ci vor fi promovate atât verbal cât și în mediul online. Ele sunt rodul muncii și spiritului nostru mioritic cultivat de secole din generație în generație precum și a talentului nostru nativ și lingvistic.

Ne-am propus să continuăm acest deziderat și să promovăm în continuare, bancuri tari, acest fenomen numit – bancuri – și să adunăm într-o arhivă actualizată permanent, pentru dvs toate bancurile vechi si actuale.

Articol despre cele mai tari bancuri si personaje in societatea de ieri si azi http://www.glumite.net/search/label/bancuri%20tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *