„Bani înapoi cu Lyoness“ cucerește lumea cumpărăturilor

posted in: Cumparaturi | 0

În perioadele de declin economic, programele de economisire sunt mai populare ca oricând. Să primești bani înapoi, chiar atunci când faci cumpărături, sună oarecum utopic. Cu atât mai surprinzător este că așa ceva chiar există: Lyoness și conceptul său inovator, din care profită toți cei implicați. Cumpărături faceți oricum. Însă, diferența decisivă o face Lyoness și principiul Cashback. Indiferent la care comerciant alegeţi să faceți cumpărături (cu condiția ca acesta să colaboreze cu Lyoness și dumneavoastră să fiți membru), veţi primi înapoi o parte din contravaloarea acestora – se poate concluziona că economisiţi de bani la cheltuieli făcute.

Totodată, concernul Lyones este prezent la nivel internațional, pe toate continentele și tinde să devină cea mai mare comunitate de cumpărători și pmotorul celui mai mare și eficace program de fidelizare a clienților. Creșterea numărului de membrii, completată de creșterea continuă a numărului partenerilor comerciali implicați, confirmă acest proiect ambițios, a cărui reuşită se apropie tot mai mult de la an la an, datorită principiului simplu care îl guvernează.

Ca firmă la origine austriacă, Lyoness a fost înfinţată în anul 2003 și s-a dezvoltat iniţial în Europa, prin ideea „Bani înapoi la fiecare cumpărătură“. În luna februarie 2013 Lyoness avea deja 30 de filiale. În anul 2010 compania a făcut un salt important în America, în Orientul Mijlociu & Africa. În 2012 a urmat pătrunderea în Asia și astfel s-a realizat conexiunea la una dintre cele mai mari piețe economice mondiale – o reuşită importantă pentru o companie cu doar zece ani vechime. Planurile companiei pentru viitorul apropiat se axează în principal pe dezvoltarea și extinderea piețelor existente, concomitent cu deschiderea de filiale în mai multe țări. Strategia Lyoness este una foarte ambițioasă în realizarea țelurilor companiei, şi constă în campanii și programe intensive. În acest sens, este important de menţionat campania „Comoara cumpărăturilor“ implementată pe o durată de un an, care oferă numeroase premii membrilor care fac cumpărături cu Lyoness.

În ceea ce priveşte planurile ambiţioase, până în anul 2017 Lyoness intenţionează să asocieze în conştiinţa membrilor săi, termenul de „Cumpărături“ atât cu „Cashback“, dar și cu proiectele fundațiilor Lyoness. Unic și de asemenea posibil factor decisiv pentru succesul companiei, este şi asocierea cumpărăturilor cu Corporate Social Responsabilty, în plus faţă de avantajele cumpărăturilor. Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation sunt sprijinite prin fiecare cumpărătură a membrilor dar şi prin donații suplimentare, planuri de educație, proiecte sociale și concepte pentru protecția mediului.

Apartenența în Lyoness este gratuită – indiferent dacă este vorba de statutul de membru în faza de testare sau de membru cu drepturi depline al comunității de cumpărători Lyoness. Acest lucru înseamnă: fără cheltuieli de înregistrare pentru membrii noi și fără taxe lunare, ci pur și simplu economisiți la cumpărături.
Mai mult decât atât, datorită celor 30 de zile alocate statutului de membru în faza de testare, vă puteți informa despre avantajele de membru la partenerii comerciali, sau despre avantajele suplimentare Lyoness, accesând pagina de cumpărături www.lyoness.com. Un membru în faza de testare va deveni membru cu drepturi depline în momentul în care faceți o cumpărătură la oricare din cei aproximativ 29.000 de parteneri comerciali, la nivel mondial. Pe lângă aceştia, Lyoness colaborează şi cu 3.200 magazine online.

Membrii Lyoness pot beneficia de avantajul „Cashback“, prin patru modalități diferite de a face cumpărături:
Cashback Cardul, un card de avantaje practic; Mobile Cashback pentru cumpărăturile cu Smartphone-ul; bonuri valorice originale/Gift Carduri și Online Shopping. De aceste avantajele beneficiază deja 2,6 milioane de membrii în întreaga lume, conform statisticilor realizate de companie. Totodată, Lyoness este activă în 41 de țări și dezvoltă continuu rețeaua de cumpărături pentru membrii și companiile partenere. Principiul simplu care se află în spatele concernului internațional „Lyoness“, va fi folosit în următorii ani, ca sinomim pentru „faceți cumpărături avantajoase și în acelaşi timp, un bine“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *