Barbatii, pantofii si moda

25/11/2011 | Autor: | Adaugat in categoria Moda

Ce fel de asociere poate fi un astfel de titlu? De obicei, moda cam iese din discutie cand vine vorba sa punem la inaintare, primele doua substantive.

Cu toate astea, nu inseamna ca daca barbatii sunt mai nepasatori, mai neglijenti, nu au si ei momentele lor.

De obicei, momentele in care majoritatea barbatior aleg cu grija o pereche de pantofi, sunt cele care au impact mare in viata lor.

Aici amintim nunta, promovarile de la servici, nunta unui prieten, nunta de aur a parintilor… alte nunti.
Glumesc. Barbatii pot fi si ei in pas cu moda. De fapt, pot fi atat de “la curent” incat uneori, le lasa masca pe femei care mai mereu, se cred “mai superioare” in acest domeniu. Stiu, superioare e la superlativ si nu accepta grad de comparatie. Cu toate astea, exact asa se cred femeile in fata barbatilor, cand vine vorba de moda.

Ce fel de pantofi barbati se poarta in 2011?

In functie de ocazie, se disting mai multe categorii. In special, moda anului 2011 in ce tine de pantofi, incearca sa se impuna in primul rand prin exuberanta, coloristica si indrazneala.
In categoria pantofi sport barbati, majoritatea creatiilor sunt din piele intoarsa si atrag prin coloristica in special. Se poarta asadar, pantofii care sa atraga atentia si care sa induca drept imagine generala, un stil de viata activ, energic.

Daca e sa trecem la pantofi piele barbati, observam in primul rand, drept culoare predominanta, negru. Variaza insa modul in care sunt alcatuiti, de la pantofii in stil Chaplin, din piele perforata, la pantofii din piele neagra, cu talpa si sireturi din culori care pana acum nu prea erau acceptate in aceasta categorie: roz si rosu.

Urmeaza pantofii din categoriile de “lux exagerat” asa cum obisnuiesc sa le spun. Nici aici, nu scapam de surprizele contrastului. Pantofi din piele de crocodil, combinata cu piele intoarsa in albastru incinsa sau pantofi din piele de cangur. Preturile din aceste categorii, urca lejer peste 1000 E.

Iata asadar, ca o imagine de ansamblu, cele mai notabile idei, in categoria pantofi 2011 barbati.

Culori contrastante, exuberanta, modele iesite din comun. Unii ar spune prostie. In 2011 insa, toate aceste caracteristici ale pantofilor, fac moda.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Acest autor a publicat 53 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …