Barbatii, pantofii si moda

posted in: Moda | 0

Ce fel de asociere poate fi un astfel de titlu? De obicei, moda cam iese din discutie cand vine vorba sa punem la inaintare, primele doua substantive.

Cu toate astea, nu inseamna ca daca barbatii sunt mai nepasatori, mai neglijenti, nu au si ei momentele lor.

De obicei, momentele in care majoritatea barbatior aleg cu grija o pereche de pantofi, sunt cele care au impact mare in viata lor.

Aici amintim nunta, promovarile de la servici, nunta unui prieten, nunta de aur a parintilor… alte nunti.
Glumesc. Barbatii pot fi si ei in pas cu moda. De fapt, pot fi atat de “la curent” incat uneori, le lasa masca pe femei care mai mereu, se cred “mai superioare” in acest domeniu. Stiu, superioare e la superlativ si nu accepta grad de comparatie. Cu toate astea, exact asa se cred femeile in fata barbatilor, cand vine vorba de moda.

Ce fel de pantofi barbati se poarta in 2011?http://www.redupedia.ro/article-category/fashion/

In functie de ocazie, se disting mai multe categorii. In special, moda anului 2011 in ce tine de pantofi, incearca sa se impuna in primul rand prin exuberanta, coloristica si indrazneala.
In categoria pantofi sport barbati, majoritatea creatiilor sunt din piele intoarsa si atrag prin coloristica in special. Se poarta asadar, pantofii care sa atraga atentia si care sa induca drept imagine generala, un stil de viata activ, energic.

Daca e sa trecem la pantofi piele barbati, observam in primul rand, drept culoare predominanta, negru. Variaza insa modul in care sunt alcatuiti, de la pantofii in stil Chaplin, din piele perforata, la pantofii din piele neagra, cu talpa si sireturi din culori care pana acum nu prea erau acceptate in aceasta categorie: roz si rosu.http://www.redupedia.ro/oferte/fashion/haine-barbati/

Urmeaza pantofii din categoriile de “lux exagerat” asa cum obisnuiesc sa le spun. Nici aici, nu scapam de surprizele contrastului. Pantofi din piele de crocodil, combinata cu piele intoarsa in albastru incinsa sau pantofi din piele de cangur. Preturile din aceste categorii, urca lejer peste 1000 E.

Iata asadar, ca o imagine de ansamblu, cele mai notabile idei, in categoria pantofi 2011 barbati.

Culori contrastante, exuberanta, modele iesite din comun. Unii ar spune prostie. In 2011 insa, toate aceste caracteristici ale pantofilor, fac moda.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.