Categorii
Moda

Barbatii si imbracamintea

Si pentru barbati, la fel poate ca si pentru femei, exista ceea ce se numeste moda.

Motivul pentru care nu este aceasta atat de accesibila barbatilor insa, ar putea fi de multe ori lenea, neatentia sau nepasarea. Asa se face ca de multe ori barbatii sunt cei care apar in public nu chiar cum ar trebui sa o faca. De exemplu, una din marile greseli facute de aceste, apare cand vine vorba de camasi.

De fapt, daca vorbim de camasi, am putea discuta chiar despre doua mari greseli. Prima din ele, se refera la faptul ca multi barbati au modul lor ciudat de a asorta hainele intre ele.

Bine, inteleg si faptul ca trebuie sa ai propriul tau stil insa o camasa roz bombon nu prea are ce cauta pe un barbat serios. Deasemenea, combinatiile de carouri cu culori ciudate si dungi, sunt si ele interzise in opinia mea. Pur si simplu, sunt cateva dintre alegerile cele mai de prost gust. A doua greseala, este aceea de a nu schimba o camasa exact in momentul in care o pateaza. Se imbraca cu ea, o pateaza si apoi o sterg, crezand ca nimeni nu va observa urma de la mustarul scurs din hot-dog.

Tot la imbracaminte se fac greseli in cazul in care se poarta pantaloni. Niciodata sa nu purtatii blugii sau pantalonii cu turul pana la buric dar nici cat sa se vada boxerii, ca la rapperi.

Deasemenea, tot pentru rapperi trebuie sa ramana blugii prea lungi, peste pantofi. Voi nu trebuie sa-I purtati nici prea lungi nici prea scurti. Acestia trebuie sa ajunga pana la glezna piciorului. http://pantofionline.org/

De content writer

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *