Bijuterii business si bijuterii casual

posted in: Bijuterii | 0

Cei mai multi oameni sunt constienti de faptul ca exista o mare diferenta intre tinuta dintr-un cadru de afaceri, profesionist, comparativ cu un cadru prietenos, casual. Barbatii stiu sa poarte costum şi cravata pentru ocazii mai importante, femeile stiu sa poarte bluze formale cu fusta sau o rochie. In societatea moderna de astazi se pune mare accent pe o vestimentatie corecta atunci cand te duci la un interviu sa obtii un job sau atunci cand mergi la jobul pe care deja il ai daca acesta este unul de birou, insa un detaliu mic dar foarte important este deseori uitat..bijuteriile.

Ce bijuterii sa purtam?

Modelele de bijuterii swarovski sunt cele mai potrivite. Bijuteriile pot spune multe despre o persoana, de aceea este foarte important sa stii ce spun bijuteriile pe care le porti despre tine, mai ales intr-un cadru profesional. Poate parea superficial ca un interviator sa tina cont de cerceii sau de ceasul pe care le poarta candidatele dar adevarul este ca o mare parte din procesul de angajare se face subconstient, deci puteti induce angajatorului o impresie buna de la prima vedere avand un avantaj in a obtine slujba. Nu conteaza doar ceea ce spuneti, retineti ca sunteti evaluat ca un tot unitar, de aceea aveti mare grija la detalii.

Intr-un cadru de afaceri, cerceii mari atarnand pot distrage atentia in timpul conversatiei. Daca detineti o functie de conducere sunt de preferat modele simple de cercei Swarovski

cu cristale simple, netede, de diferite culori pe care sa-i puteti asorta cu usurinta. Ne dorim ca cei cu care intram in contact sa ne observe colierul, ceasul sau inelul, pentru aceasta bijuteriile noastre trebuie sa fie unice, dar nu ostentative.
Intr-un cadru casual regulile sunt mult mai relaxate. Simtiti-va libere sa va exprimati stilul personal prin bijuteriile pe care le purtati, emanati feminitate si atrageti toate privirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *