Bijuterii de calitate

posted in: Bijuterii | 0

Omul a simtit intotdeauna nevoia de a crea iar stramosii nostrii au fost adevarati maestrii ai artei, si-au lasat imaginatia sa zboare si astfel din mainile lor au iesit adevarate capodopere.

Istoria bijuteriilor este plina de simboluri si semnificatii.Aceasta este o carte deschisa, pe care noi, creatorii de accesorii handmade, continuam sa o scriem cu o deosebita placere. Freddo Argento ofera bijuterii de calitate la preturi accesibile intrucat poti alege bijuterii online pentru cadourile facute celor dragi sau chiar pentru tine.

Fericirea se gaseste intr-un suras, intr-o raza de soare, in urma unui parfum, intr-o bijuterie. Fericirea inseamna frumusete. Daca frumusetea se gaseste in ochii privitorului, acolo este si arta?Pe o piata in care arta este sacrificata in favoarea comercialului este destul de greu sa gasesti accesorii unicat. Produsele handmade au garantia autenticitatii si originalitatii, fiind alegerea ideala intr-o lume in care fiecare individ isi cauta identitatea si incerca sa fie cat mai diferit.In ultimii ani, bijuteriile au atins extreme, podoabele s-au transformat in obiecte de arta de purtat. Bijuteriile sunt esenta feminitatii si elegantei. Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori: face minuni. Bijuteriile au un mesaj bine definit: trebuie sa placa, sa acompanieze, sa impresioneze.Bijuteriile insemna arta, istorie, fericire.Numai ca sa treci in revista cuvintele expresive si forte diferite pentru bijuterii in limbile europene inseamna sa alcatuiesti un mic poem : bijoux in franceza, gioelli in italiana, joyas in spaniola, edelsteine in germana si jewels in engleza, caci bijuteriile se gasesc in toate colturile lumii.

De-a lungul timpului acestea au avut diverse intrebuintari de la elemente ce acopereau corpul, la obiecte de cult ce protejau purtatorii de spiritele rele pana la accesorii ce intregesc o tinuta, sau suveniruri ce-ti amintesc de zilele de vacanta.Bijuteriile sunt intotdeuna un cadou minunat ce inspira tandrete, eleganta, rafinament si un dezvoltat simt al frumosului. Indeplinesc de asemenea rolul unor veritabile izvoare istorice. Sunt precum o carte deschisa in paginile careia vedem scrise diverse etape ce marcheaza treptele dezvoltarii umane, pagini ce cuprind istoria si modul de viata a numeroase civilizatii.Bijuteriile au scris istorie si continua sa scrie. In prezent oamenii cheltuie aproximativ 20 de trilioane de dolari pe bijuterii iar femeile petrec in medie un an din viata in incercarea de a se hotari cu ce sa se imbrace si accesorizeze. Trecute de la o generație la alta sau primite drept daruri pentru a marca momentele speciale ori poate achiziționate într-o vacanță cu destinație îndepărtată, bijuteriile personale – accesorii de care rareori te poți despărți – spun de obicei cele mai frumoase povești.

O broșă desenând contururi inedite te poate însoți în fiecare moment din zi. Broșele pot adăuga o notă prețioasă unei ținute casual, cât și accente chic unei rochii little black dress pentru un eveniment deosebit. Este adevărat că îți poți achiziționa o broșă pentru fiecare ținută, însă una încrustată cu diamante îți va fi cu siguranță cea mai dragă și va putea fi alături de tine în orice clipă.Un inel fin, cu piatră colorată, semiprețioasă sau reprezentând un simbol drag ție, poate deveni talismanul tău norocos! Dacă ai ales o piesă cu o structură delicată, o poți purta chiar și în combinație cu alte inele , fără a conferi impresia unui look încărcat.Dacă adori piesele statement, mari, din aur și încrustate cu pietre prețioase colorate, cu siguranță ai o pereche de cercei, un colier sau inel care îți conferă încredere și te fac să te simți specială. Dacă nu, trebuie să găsești acea bijuterie!“Timp de 3 luni am tot trecut pe lângă acea vitrină unde EL mă aștepta: un inel din aur alb, încrustat cu un diamant. Toți știau că într-o zi va fi al meu înafară de mine. Apoi, chiar cu o zi înainte de Crăciun, am observat ca bijuteria mea preferată dispăruse din vitrina pe lângă care treceam în fiecare dimineață era deja printre cadourile de sub bradul meu de Crăciun.”

Ai avut până acum un accesoriu primit de la cineva drag de care ai simțit că nu te poți despărți în niciun moment din zi de teamă să nu-l pierzi? Dacă da, gândește-te la o persoană dragă căreia îi poți oferi un accesoriu delicat care să îi reamintească de tine în fiecare clipă.

Follow customweb:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *