Bilete SuperEnaLotto La Jumătate De Preț

posted in: Vanzari | 0

SuperLoterii.com va reduce la jumătate prețul biletelor SuperEnaLotto până la 17 martie!

Martie este luna în care lucrurile o pot lua razna și de aici și denumirea de ‘Martie, lună nebună’. SuperLoterii.com s-a decis să participe și ea la nebunie prin oferirea unei reduceri de jumătate de preț la această loterie italiană SuperEnaLotto, extrem de populară.

Este adevărat! Biletele SuperEnaLotto sunt acum la jumătate de preț!

De Ce Să Jucați La SuperEnaLotto

Loteria italiană SuperEnaLotto este pe locul patru în Europa în ceea ce privește cel mai mare premiu oferit vreodată pe continent – mai bine spus €177.7 milioane!
SuperEnaLotto

 

Momentan, SuperEna a ajuns la €50.1 milioane și cu siguranță ar fi bineveniți în contul dumneavoastră bancar. De fapt, suntem siguri că o astfel de sumă vă poate schimba viața din toate punctele de vedere.

Dacă este prima dată când jucați la această loterie fascinantă, atunci acesta este momentul potrivit de a-i acorda o șansă.

Dacă sunteți un veteran al jocului, atunci asigurați-vă că achiziționați cât mai multe bilete pe această perioadă promoțională. (4-17 martie).

50% reducere

 

Cum Să Beneficiați De Reducere

Este foarte ușor – tot ce va trebui să faceți este să jucați! Plasați-vă variantele ca de obicei, costul este deja redus.

N.B.: Prețul biletelor care va apărea pe site pe perioada promoțională este prețul deja redus. Nu vor avea loc și alte deduceri după achiziție.

Oferta nu se aplică la conturile cu bilete SuperEnaLotto deja reduse sau la produse deja reduse, cum sunt Pachetele.

Ce mai așteptați?

Achiziționați bilete SuperEnaLotto la jumătate de preț înainte de a fi prea târziu. Această promoție se va derula până la data de 17 martie 2013.

Milioane de Euro Vă Așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *