Biletul zilei la Pariuri Sportive

posted in: Pariuri sportive | 0

De cele mai multe ori un parior nu are incredere in propriile predictii, mai ales dupa ce a avut o serie mai lunga de pariuri pierdute si atunci se gandeste sa caute „sustinere” si-n alta parte.

Toata lumea are aceeasi „sansa” in a pronostica un pariu, diferenta fiind facuta doar de catre flerul de moment si de factorii de care tine cont in analiza – deci de experienta (unii analizeaza mai bine, altii mai slab, in functie de experienta, dupa cum spuneam).

Astfel ca, pentru unii e vital sa urmareasca in fiecare zi biletul zilei pentru a primi o parere in plus. De cele mai multe ori se intampla sa fi judecat exact la fel un meci si pariorul sa fi ales acelasi rezultat cu tipserul care propune varianta mai „profesionista”. Astfel ca, vizionarea unor astfel de site-uri este numai buna pentru ca ele intaresc si dau incredere jucatorului ca „gandeste” si analizeaza bine.

Alteori se intampla ca parerile sa nu coincida si  din nou avem o situatie buna, pentru ca pariorul va fi tentat sa analizeze si mai in amanunt pentru a vedea de unde predictia diferita fata de ceea ce gandea el. O analiza mai in detaliu nu poate decat sa aduca o si mai mare clarviziune asupra respectivului meci, cu alte cuvinte nu poate decat sa aduca pariorul si mai aproape de rezultatul cu cele mai mari sanse de a „iesi”.

Tu cat analizezi un pariu inainte de a-l plasa?

hitzone.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *