Noua platforma de tranzactionare Bitcoini

Vrei sa intri in noua lume financiara de Bitcoin Romania? Vrei sa fii parte a noii miscari mondiale in materie de securitate a tranzactiilor financiare? Vrei sa primesti bani imediat in propriul portofel, fara grija amanarilor, a zilelor nebancare sau a comisioanelor mari pe care diversi intermediari sau procesatori de plati le percep pentru a face un transfer de bani de la cumparator la vanzator?

Atunci trebuie sa profiti de oportunitatea Bitcoin Romania.

Bitcoin este moneda digitala cea mai puternica, mai stabila, mai veche si mai tranzactionata de pe piata in acest moment si a fost asa inca de la lansarea sa in anul 2009. bitcBitcoin-Shop.ro este locul de unde poti cumpara moendele de la cei ce vand bitcoin simplu si fara complicatii.

Bitcoin-Shop.ro este un exchange, un loc de unde poti cumpara bitcoini la pretul pietei . Tranzactia se realizeaza intre platforma si individ, garantandu-se astfel faptul ca totul se desfasoara in conditii de securitate si cu pastrarea intimitatii celor implicati. De altfel, securitatea datelor personale este una dintre valorile de baza ale Bitcoin-Shop.ro, pe care o respecta in cel mai mic detaliu.

Bitcoin-Shop.ro nu este o piata valutara, un loc unde cererea se intalneste cu oferta si clientii pot cumpara moneda Bitcoin de la un vanzator individual, independent. Pe de alta parte, si vanzarea de Bitcoin se face tot catre magazinul online de moneda digitala. Cursul de schimb este actualizat in permanenta, fiind strict monitorizat de catre echipa ce se afla in spatele acestui shop. De altfel, ideea acestui Bitcoin Shop a pornit tocmai de la dorinta de a fi mai aproape de oameni si de a le oferi informatiile si datele de care au nevoie pentru a se lansa intr-o astfel de investitie si de a intelege mai bine si mai repede mecanismele care guverneaza aceasta piata.

Initiatorii platformei au fost atrasi inca de la inceput de acest domeniu si de posibilitatile pe care o noua moneda le poate oferi in tranzactionarea oricui tip de bun sau serviciu, cu costuri minime sau chiar inexistente si cu o securitate foarte mare. Magazinul de bitcoini a dus mai departe aceasta implicare ce se reflecta acum in modul in care platforma interactioneaza cu un cumparator sau vanzator ce se inregistreaza pe site.

Daca doresti sa cumperi sau sa vinzi bitcoini pe Bitcoin-Shop.ro, tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont de utilizator pe platforma si sa introduci aici cateva date de identificare. Printr-o interfata simpla si intuitiva, vei fi redirectionat imediat catre pagina vizata. Aici este afisat in permanenta cursul de schimb actualizat, astfel ca vei putea plasa comanda fara sa faci calcule complicate. Poti cumpara moneda digitala Bitcoin sau o poti vinde, adica o poti converti in valuta clasica, moneda reala.

Dupa finalizarea comenzii vei fi contactat de catre un reprezentant Bitcoin-Shop.ro care va confirma comanda si va face ultimele demersuri pentru ca tranzactia sa aiba loc. Nimic mai simplu.
Acest sistem este asadar usor de folosit de oricine, fie ca se afla la prima tranzactie de acest fel, fie ca este un cunoscator al lumii bitcoin.

Date contact:

Societatea Comerciala P & A CROWN COIN SRL, contact@bitcoin-shop.ro

Follow Tranzactii Bitcoin:

Ideea acestui Bitcoin Shop a pornit tocmai de la dorinta de a fi mai aproape de oameni si de a le oferi informatiile si datele de care au nevoie pentru a se lansa intr-o astfel de investitie si de a intelege mai bine si mai repede mecanismele care guverneaza aceasta piata.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *