Black Friday la AnveloSHOP si AnvelopeMAG! Reduceri semnificative la anvelope.

posted in: Auto | 2

AnveloSHOP si AnvelopeMAG pornesc si in acest an de pe primul loc in cursa pentru cele mai mici preturi la anvelope si jante! Nu puteti rata preturile speciale de Black Friday!

Stocurile vor fi limitate, deci primul venit va fi si primul servit. Asa ca, incepand de Vineri, 20 noiembrie, de la ora 00:01, trebuie sa fiti rapid – comandati anvelopele si jantele dorite inainte ca stocurile sa se epuizeze. Promotia de Black Friday va avea loc pana pe data de 22 noiembrie!

Vor fi reduceri importante la toate categoriile de anvelope (anvelope de iarna, anvelope de vara si anvelope all season), anvelope destinate tuturor categoriilor de autoturisme, suv-uri, autoutilitare, dar si camioanelor si utilajelor agroindustriale. Jantele vor fi si ele atinse de reducerile de Black Friday, preturile acestora micsorandu-se cu pana la 15%!

Lideri pe piata online de anvelope din Romania, AnveloSHOP si AnvelopeMAG comercializeaza doar anvelope si jante noi. Livrarea este gratuita si se face oriunde in tara. De asemenea, toate anvelopele comercializate vin cu o garantie de 3 ani din momentul facturarii.

Pregatiti-va sa comandati online de pe www.anveloshop.ro si www.anvelopemag.ro sau telefonic la 0371.51.51.55 / 0721.00.22.33

2 Responses

  1. Ion

    Si eu trebuie sa-mi cumpar niste cauciucuri de iarna, astept black friday.

  2. Marius

    Abia astept aceste reduceri sa pot sa imi cumpar anvelope pentru masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *