BMW: placerea de a conduce

posted in: Automobile | 0

BMW- “Freude am Fahren” sau placerea de a conduce

Bayerische Motoren Werke AG (Uzina Bavareza de Motoare SA), este o companie germana care produce automobile, motociclete si motoare. BMW, este una din cele mai mari firme de automobile la nivel mondial, avand ca subdivizii ale sale alte companii producatoare de automobile, cum ar fi: BMW MINI si Rolls-Royce.

Uzina BMW a fost infiintata dupa primul razboi mondial,mai exact pe data de 7 martie 1916. La inceput companía producea motoare pentru avioane. Odata ce Germaniei i-a fost interzisa producerea de avioane,compania si-a mutat productia intr-un alt sector, si anume cel al motocicletelor. In anul 1923 a luat nastere prima motocicleta R 32 cu motor boxer, antrenare cu cardan si cadru cu teava dubla.

La 22 martie 1929 BMW produce primul autoturism in serie. Modelul BMW 3/15 DA 2. Apoi au aparut modele atractive la vremea respectiva, BMW 326, 327 si sport Roadster 328.

In timpul celui de al doilea razboi mondial, constructorul german si-a axat activitatea pe productia de motoare pentru aeronave dar si pe productia de motociclete folosite in razboi.

Consecintele razboiului nu s-au lasat asteptate. Mare parte din uzinele BMW au fost distruse in bombardamente. Acestia au avut nevoie de timp si resurse materiale considerabile pentru a se reface si pentru a reincepe productia de autoturisme.

Au fost lansate modele precum BMW Seria 3 si Seria 5. La sfarsitul anilor 1970, BMW a dezvoltat o varianta sportiva a seriilor „3” si „5”, acestea numindu-se M3 respectiv M5, initiala „M” insemnand aici motorsport. Cel mai vandut model din istoria BMW este Seria 3. In 2005, 40% din vanzarile totale ale celor de la BMW au fost reprezentate de versiuni diferite ale Seriei 3. Modelul se afla astazi la a cincea generatie, fiind produs in premiera in 1975.

In timp, seriile de la BMW s-au inmultit, vorbim in prezent de BMW Seria 1, 3, 5, 6, 7, BMW X5, X6, Z3, Z4, in diferite variante: sedan, coupe,compact, break sau convertible.

BMW-ul tau are nevoie de piese de schimb?

A venit timpul sa schimbi uleiul masinii tale sau filtrele, te-a lasat bateria, bucsile dau semne de oboseala sau pur si simplu s-a ars un bec. Achizitionarea lor iti da batai de cap de cele mai multe ori. Nu e prea placut sa pierzi timpul prin magazine pentru a cauta piesele necesare pentru autoturismul tau. De aceea venim in ajutorul tau cu o gama variata de piese auto pentru BMW, la cele mai bune preturi.

Sisteme de franare, sisteme de esapament, sisteme de inchidere, sisteme de tractare, sisteme de incalzire sau de aer conditionat, elemente de distributie si transmisie, elemente de caroserie, ambreiaj, suspensii, pompe de combustibil, bujii, rulmenti, bielete si nu numai, le poti comanda foarte usor de pe site-ul nostru. Vei alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine in conformitate cu cerintele, nevoile si posibilitatile tale, si, in plus oferim garantie pentru produsele comercializate.

Follow WebCon:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *