Boilere moderne pentru casa ta

posted in: Design Interior | 0

SuperBoilere solare, in functie de respectul tau pentru natura

Daca te-ai plictisit de clasicul cazan de la baie si de murdaria pe care o lasi in urma ori de cate ori faci focul e timpul pentru o schimbare in casa ta si de ce nu, in obiceiurile familiei tale. Noile boilere ariston sunt disponibile la preturi imbatabile, in diverse forme, poti alege intre nenumarate solutii de preparare a apei calde meajere: instanturi pe gaz, boilere electrice, ori boilere solare, in functie de respectul tau pentru natura.

Gama de boilere solare nu afecteaza deloc mediul, fiind cele mai eco-friendly, consumul de curent este insesizabil, iar captarea energiei solare este cea mai ieftina solutie.

Cazanul tau vechi de baie nu doar ca polueaza mediul prin degajarea in atmosfera a gazelor toxice rezultate in urma arderii, dar, in plus, pun in pericol si padurile din ce in ce mai putine. Traim in era eco-friendly, cand orice mana de ajutor pentru natura este bine-venita. Ca sisteme alternative pot fi folosite chiar si boilerele electrice, acestea nepoluand mediul si fiind mult mai economice. In plus evitati mizeria produsa de lemnele depozitate in baie, ori caldura incomoda pe care vechiul tau boiler o emana.

Puteti foarte usor sa mergeti intr-un magazin specializat in boilere sau sa cautati in online diverse siteuri de profil si sa alegeti modelul care vi se potriveste in functie de necesarul familiei dvs de apa calda, ca si volum de stocare (50,80,100l) sau debit (10,12,15 l/m), eventual poti folosi boilere doua serpentine ce le poti lega la o centrala termica, acesta iti va prepara apa calda chiar in timp ce incalzeste radiatoarele din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *