Categorii
Electronice

Boxe Dynacord de la Top Audio

Dynacord este un producator german de echipamente audio profesionale: mixere, amplificatore, boxe si subwoofere, toate de cea mai buna calitate, produse exclusiv in Germania. Istoria Dynacord incepe in 1945, iar primul produs a fost un amplificator audio iar in prezent Dynacord este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri, alaturi de Electro-Voice.

In anii 90 Dynacord a lansat mixerul cu putere integrata PowerMate, care acum este la editia a 3-a si are puteri de pana la 2×1000 watti in 4 ohmi. Echipamentele audio cu adevarat profesionale costa, la fel ca orice lucru profesional, cat dai, atat face.
Top Audio este un dealer autorizat Dynacord si Electro-Voice in Romania si isi centreaza intreaga oferta pe echipamente audio profesionale, durabile, sigure si usor de folosit.

Pe site-ul Top Audio veti putea gasi sute de produse audio, cu uz destinat folosirii pentru sonorizarea localurilor, restaurantelor, cluburilor, cat si pentru folosirea in muzica live, pentru lautari si cantareti. Dynacord este unul dintre brand-urile pe care acesta le comercializeaza, iar spre diferenta de alti comercianti, Top Audio incearca si reuseste cu succes de multe ori sa aiba preturi mult mai bune decat concurenta si oferte de neegalat.

Dynacord ofera atat echipamente care se pot folosi separat, cat si sisteme audio complete, formate din boxe multiple plus subwoofere si amplificatoare. Printre cele mai cunoscute sistem destinate muzicii live se afla XA 2 sau Cobra, ambele fiind disponibile la comanda pe site-ul Top Audio.

Pe viitor, Top Audio va oferi si echipamente de sonorizare de la alti producatori, pentru toate buzunarele, insa, fara a omite calitatea acestora pentru muzica de calitate, clara si puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *