Categorii
Afaceri Utilaje

Noi tehnologii pentru buldozerele Cat

NOI TEHNOLOGII IN STANDARD PENTRU BULDOZERELE CAT.

Integrata initial pe buldozerele Cat de talie mica – D4K2 si D5K2, tehnologia Cat Slope Assist a fost inclusa si in varianta standard de echipare a buldozerelor de talie medie – D6T, D6N si D6K2, avand ca rezultat un plus de productivitate si de usurinta in operare.

Cat Slope Assist (Asistenta in Panta) controleaza in mod automat unghiul de inclinare al lamei buldozerului (transversal si longitudinal), cu o acuratete de pana la 1%. Slope Assist este una dintre tehnologiile GRADE incluse in suita Cat Connect. Ghidarea din cabina si controlul automat al lamei ii ajuta pe operatori sa lucreze mai productiv si sa obtina o nivelare uniforma cu mai putine treceri, cu o precizie mai mare si cu mai putin efort.

Conform unui studiu realizat in decembrie 2014 de Caterpillar, operatorii vor putea astfel finaliza lucrarile cu pana la 39% mai rapid, investind cu pana la 82% mai putin efort. Iar suprafata finala va fi cu pana la 68% de mai buna calitate.

Tehnologia Slope Assist este integrata direct din fabrica in pachetul de echipare standard al buldozerelor D4K2, D5K2, D6T, D6N si D6K2 si nu necesita hardware si software aditional. Pentru buldozerele de talie medie, Slope Assist urmeaza sa fie disponibila la mijlocul anului curent, in configuratiile LGP, LGP VPAT si XW VPAT. Aceasta tehnologie este completata de un nou ecran LCD color, ce pune la dispozitia operatorilor date, informatii si acces la diverse functii, in timp real.

BENEFICII: PRODUCTIVITATE & EFICIENTA

• Productivitatea creste – mentine automat inclinarea longitudinală a lamei (fata/spate) si unghiurile de inclinare transversala ale lamei, imbunatatind calitatea si consecventa pentru operatori la toate nivelurile de experienta.

• Lucrati cu precizie si nu la intamplare – ecranul din cabina afisează in timp real indicatori de inclinare longitudinala/transversala a lamei, ofera ghidare si asigura progresul in mod operativ.

• Fiecare trecere este executată productiv – materialul este miscat dupa specificatia dorita a pantei; economisiti timp, forta de munca, combustibil si costul pe metru de material mutat.

• Mai multe rezultate cu mai putin efort – miscarile automate ale lamei reduc interventiile operatorului cu pana la 80%.

• Costuri de pornire mai mici – tehnologia de control al pantei este incorporata; nu este necesara nicio infrastructură 3D, statie de baza sau aparate radio de date pentru a mentine o panta vizata.

• Performanta si versatilitate crescute – adaugand AccuGrade™ beneficiati de ghidare vizuala si control automat pentru o calitate mai buna a suprafetei la viteze mai mari de la prima pana la ultima trecere.

Pentru mai multe detalii despre buldozerele Cat accesati: http://www.bm-cat.ro/produse/buldozere/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *