Bulgaria – Un loc excelent pentru investitii

posted in: Antreprenoriat | 0

De ce Bulgaria – loc excelent pentru investitii?

Bulgaria este o tara care a facut un pas foarte mare. A reusit sa iasa din umbra cortinei de fier odata cu ultima explozie imobiliara, si si-a recapatat foarte repede identitatea proprie.

Bulgaria ofera caracteristici de influente estice si vestice amestecate. Prin combinarea acestor influente, de-a lungul anilor Bulgaria si-a dezvoltat propria valoare ca tara. Bulgaria este o tara frumoasa care poate oferi partii de schi, alpinism, calarie, peisaje rurale, si vacante de prima clasa pe plaja, alimente de calitate, vin si un climat de sezon bogat. Toate acestea au contribuit la devenirea unei tari europene de prima mana, in decursul ultimului deceniu.

Este adevarat ca principala atractie a turistilor straini in ceea ce priveste Bulgaria, este litoralul Marii Negre, care are acum o alura asemanatoare cu cea pe care a avut-o Spania in zilele de la inceput, in anii 70, cand reusea sa atraga foarte multi turisti.

Acum Bulgaria si litoralul Marii Negre reprezinta mai mult de atat, a fost descoperit un nou sentiment de prosperitate cauzat in mare parte de piata libera asemanatoare cu cea spaniola. Intreprinderea comerciala de catering pentru turism face acest lucru in mod natural. Bulgarii se pricep la acest lucru foarte bine.

Explozia imobiliara de pe coasta a fost uluitoare. Constructiile si evolutia lucrarilor de constructii a crescut excelent de la un inceput simplu, pana la atingerea unei viteze de progres care nu a mai fost intalnita in alta parte a Europei de foarte mult timp.

Bulgaria reuseste mereu sa atraga turisti si investitori din intreaga Europa datorita apropierii dintre est si vest. Bulgaria a devenit acum un pachet de vacanta Mecca, cu foarte multe statiuni care ofera solutii excelente pentru o vacanta de vara.

Orasul Varna este capitala maritima a Bulgariei, si este neoficial considerata ca fiind capitala sudului. Varna a suferit o mare transformare de-a lungul ultimilor 10 ani, si o mare parte din banii facuti din afacerile de-a lungul liniei de coasta isi au radacinile de afaceri in acest oras. Ca atare, acesta este unul dintre orasele care cresc cel mai rapid in Bulgaria.

Orașul Varna este situat pe coasta Mării Negre, în Bulgaria, și are o varietate de activități și atracții pentru vizitatori.

Ce poti vizita in Bulgaria turistica:

Plajele – Varna are unele dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria, inclusiv Plaja Albena și Plaja Aurora.

Muzeul Arheologic din Varna – Acest muzeu găzduiește tezaurul de la Varna, considerat a fi una dintre cele mai vechi comori din lume, datând din mileniul al V-lea î.Hr.

Catedrala Ortodoxă Sfânta Fecioară Maria – Aceasta este cea mai mare catedrală din Bulgaria și are o arhitectură impresionantă.

Grădina Maritimă – Această grădină impresionantă este situată în inima orașului și oferă o oază de liniște și verdeață.

Aquapark Aquamania – Acest parc acvatic este o atracție populară pentru familii, cu tobogane, piscine și alte atracții.

Festivalul Internațional de Film de la Varna – Acest festival are loc în fiecare vară și este un eveniment important în lumea cinematografiei.

Explorarea centrului vechi – Centrul vechi al orașului este plin de istorie și arhitectură frumoasă, inclusiv Cetatea Vechiă a Văii și Casa cu Lei.

Varna ofera atat statiuni de vacanta si porturi de lucru, cat si cultura si viata de noapte.

Pentru turistii care vor sa combine soarele si marea cu inclinatii culturale, exista foarte multe plaje si glfuri mici, cu case de oaspeti idilice. La fel de populare in randul turistilor sunt lacurile Burgas, o atractie pentru iubitorii de pasari, deoarece, foarte multe pasari rare se poat gasi aici.Sunt foarte multe orase istorice in Bulgaria, inclusiv orasele mult iubite, Nesebar si Sozopol.

Aceste orase ofera un sentiment de intoarcere in trecut, datorita farmecului si caracterului lor de orase vechi. Aici veti gasi mancaruri traditionale, constand din fierturi gustoase din carne si legume, cum ar fi Kavarma si Kyuvech. Kyufteta este raspunsul bulgariei la chiftele si hamburgeri, si mai exista un kebab bulgaresc cu carnat picant, cunoscut sub numele de Kebabcheta.

Dupa cum va puteti imagine, exista foarte multe beri bune si vinuri alese in Bulgaria si acestea sunt foarte respectate in jurul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *