Buze mai pronuntate in doar 24 de ore cu ajutorul acidului hialuronic

Se discuta despre acidul hialuronic ca fiind o adevarata inovatie in domeniul medicinei estetice iar rezultatele sale la nivelul pielii si al buzelor par sa indreptateasca toate aceste afirmatii.

Estetica medicala
Estetica medicala: Cosmecica.ro

Imbatranirea trupului este direct proportionala cu aparitia ridurilor si degradarea aspectului buzelor, acidul hialuronic fiind principalul vinovat pentru aceste afectiuni.

Fiind o componenta de baza a organismului nostru, acidul hialuronic este produs intr-o cantitate tot mai scazuta odata cu trecerea timpului, interventiile medicale avand ca scop principal corectarea acestor carente in vederea redobandirii aspectului mat si voluminos al pielii.

Acid hialurionic buze:

Care este rezultatul unui implat cu acid hialuronic la nivelul pielii si buzelor? In primul rand se va obtine o reuniformizare a pielii indepartandu-se ridurile aparute ca efect al imbatranirii, buzele capatand si ele un volum optim.

Candidatii ideali pentru o interventie de acest gen sunt toate persoanele sanatoase ale caror buze nu prezinta o forma dorita. Fie ca aveti buzele mult prea subtiri sau cu vizibile crapaturi ce nu poti fi mascate cu ajutorul produselor de ingrijire personala, puteti apela cu incredere la o operatie de marire a buzelor cu acid hialuronic, clinicile din Romania permitandu-va sa beneficiati de o procedura rapida, fara niciun fel de durere.

Similar cu tratamentele de lipoaspiratie sau marirea sanilor, pregatirea pacientului pentru acest tip de interventie se face in baza unui consult preliminar care va scoate la iveala daca exista anumite probleme de natura medicala sau chiar alergii la produsele utilizate pe durata operatiei.

De asemenea, in urma analizelor, medicul estetician va constata daca tratamentul post operatoriu ii va aduce complicatii ce pot pune in pericol reusita implantului cu acid hialuronic.

Atat consultul de dinaintea interventiei chirurgicale cat si operatia in sine sunt actiuni de scurta durata si se realizeaza in cadrul unei clinici cu specializare in domeniul esteticii faciale. In cadrul operatiei, medicul va utiliza un numar predefinit de injectii cu acid hialuronic ale caror rezultate se vor mentine pret de aproximativ sase luni.

Rezultatele sunt in stransa concordanta cu cantitatea de acid hialuronic folosita, pacientii avand posibilitatea de a recurge la noi interventii de acest gen in momentul in care forma buzelor nu mai corespunde cu necesitatile si preferintele curente.

Pentru rezultate optime, de durata, medicii recomanda injectii cu acid hialuronic la nivelul buzelor o data la sase luni.

Follow Clinica Estetica Cosmedica:

Cosmedica.ro este site-ul de prezentare al clinicii cu acelasi nume din Baia Mare renumita pentru serviciile de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva de cea mai inalta calitate, la preturi competitive. Domeniul web serveste la prezentarea filozofiei dupa care echipa clinicii se ghideaza si este o introducere in conceptul de chirurgie plastica. Pe site, potentialii pacienti descopera unele dintre cele mai complete informatii relevante referitoare la procedeele si tehnicile folosite pentru fiecare interventie in parte, detalii legate de tratamentul pre si post operator si posibilitatea de a pune intrebari legate de proceduri la care fiecare raspuns in parte este dat de catre un membru al echipei de medici specialisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *