Caderea parului, un chin cu o solutie inovatoare: Electronic Doctor

posted in: Sanatate | 0

Din cele mai vechi timpuri o podoaba capilara bogata a fost un atuu. Parul des inspira frumusete, putere, ingrijire si este parte din farmecul feminin. Totodata, si pentru barbati o podoaba capilara de invidiat este motiv de mandrie.

Si totusi unii factori din viata noastra nu ne vor fericiti. Zile de agitatie inseamna consecinte asupra comportamentului si sanatii noastre. Asa ajungem sa fim preocupati de  regenerarea si cresterea parului.

Stres, nervi, probleme, agitatie, trafic, telefoane si deadline-uri si in acest ritm al vietii cotidiene, astazi pierdem 20 de fire, maine 100 si ne trezim ca nu mai avem ce pieptana. Caderea parului este o problema mai grava decat pare, tine de cate incredere mai ai in tine si in faptul ca te deprima ca zilnic sa vezi cum lasi pe jos atata par. Iar aceasta situatie, este cel mai greu de controlat.

Din pacate, cauzele sunt multe si vin din multe directii. Cauzele care afecteaza cresterea parului sunt atat cele psihice cat si cele emotionale. Cresterea parului poate fi afectata de un deces, un soc, o  despartire, toate duc catre un consum interior mare si consecinte nefaste.

Electronic Doctor, acest tratament inovator pentru regenerarea parului, nou in Romania,  stie problemele oamenilor si vine in intampinarea lor. Un nou mod de a trata caderea parului prin electromagnetism ajuta sute de oameni. Aceasta noua modalitate de tratament pentru cresterea parului se bazeaza pe regenerarea radacinii si regenerarea propriilor celule, ca astfel firul de par sa creasca iar problema sa fie acoperita. Aceasta tehnologie unica, noua, nu are la baza nicio interventie chirurgicala, ci ajuta pur si simplu corpul sa rezolve problemele prin regenerarea propriilor celule fara a fi nevoie de agenti exteriori.

 

Avem urmatoarele avantaje pentru regenerarea parului pe care nu le putem ignora:

-nicio durere ( nu sunt necesare ace, anestezie, pansamente, perioasa de recuperare)

-rezultatele dureaza mult timp

-nu raman semne (cum alte tratamente lasa)

-nu este greu/solicitant pentru pacient

-aduce rezultate care niciun alt tratament nu le-ar putea concura

-va bucurati de consultanta oferita de o echipa de specialisti

-costurile sunt accesibile.

 

Multe clinici si multi doctori propun implantul pentru regenerarea parului. Dar acesta are efecte adverse, roseata, durere, plus mari sanse sa nu functioneze. Alta solutie sunt pastilele, dar nu au rezultate care sa fie dovedite si care sa nu aiba efecte adverse, cum ar fi afectiuni ale stomacului si alte probleme.

 

Electronic Doctor vine cu aceasta solutie de viitor care reprezinta un cumul de avantaje ce pot salva increderea multor oameni in fortele proprii. Cateva ore pe saptamana le putem dedica viitorului nostru, aspectului nostru si podoabei noastre capilare daca avem incredere in Electronic Doctor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *