Călătoria care îţi poate schimba viaţa

posted in: Servicii | 0

Ce-ar fi ca anul acesta să mergi într-o altfel de călătorie? Una care să fie călătoria vieţii tale. Una transformaţională!

Stai! Ce înseamnă asta? Cum adică transformaţională?

Hai să îţi povestesc ce înseamnă o călătorie transformaţională. Îi spunem călătorie pentru că este una. Adică mergi într-un anume loc, călătoreşti, pleci departe de tot ceea ce cunoşti. De ce e transformaţională? Pentru că…te transformă! Da! Adică nu e o călătorie în care să mergi, să bifezi un loc anume, să dai un check-in şi apoi să te întorci să pui poze pe facebook sau instagram ca să vadă lumea pe unde ai mai fost. Nu este nici o tabără de Yoga sau un episod din „Supravieţuitorii”. Nu e nimic din ceea ce îţi poţi imagina.

Călătoria transformaţională este acea călătorie de care cred că fiecare dintre noi ar avea nevoie cel puţin o dată în viaţă. Din acest tip de călătorie te întorci altfel, te intorci tu.

Să explic, mai exact, la ce ma refer. O călătorie transformaţională este un pas în evoluţia noastră ca fiinţe umane. O astfel de călătorie se defineşte printr-o profundă comuniune cu natura şi cultura locului. Când mergi într-o călătorie transformaţională ai ocazia de a fi tu cu tine, de a te descoperi, prin schimbare de perspectiva, auto-reflecţie, dezvoltare personală.

Cu siguranţă cu toţii avem diverse comportamente, obiceiuri, reacţii şi, deşi ştim că nu ne ajută, nu ni le dorim, cu toate acestea le repetăm la nesfârşit fiind prinşi de şi în ele, ca într-un cerc. Sau poate că îţi doreşti ca viaţa ta să arate altfel sau poate simţi că drumul pe care mergi nu mai duce nicăieri şi vrei să îţi schimbi direcţia, dar nu ştii încotro sau cum. Răspunsuri la toate aceste întrebări şi la multe altele pe care poate le ai, poţi afla într-o astfel de călătorie. Ceea ce trăieşti într-o astfel de călătorie nu poate fi explicat în cuvinte, dar, mai simplu…dintr-o călătorie transformaţională poţi înţelege de ce viaţa ta arată într-un anume fel, care sunt motivele pentru care se întâmplă asta şi ce poţi face mai departe pentru a trăi aşa cum iţi doreşti.

„Cultura de azi este condusă de dispozitive și ritmuri”, spune Alex Marinca, coach transformațional. „Suntem deconectați de noi înșine, de relațiile noastre, de natura și de cultura noastră. Piesele exterioare ale unui itinerar nu dezvăluie călătoria interioară pe care o astfel de călătorie o poate inspira”.

Dacă atunci când ai citit cele de mai sus ai simţit că o astfel de călătorie este pentru tine, ai acum șansa să faci parte dintr-un grup special, format din vizionari care sunt gata să schimbe ceva în viaţa lor, în vieţile celor din jur şi în lumea aceasta.

Restart Life Journey – Bali Experience este o călătorie de 11 zile, un seminar transformaţional, experienţial, fără perdea, în cele mai frumoase, secrete locuri din Bali. Este o călătorie intensivă şi experienţială ce-ţi va transforma viaţă şi îţi va descătuşa adevăratul tău potenţial, propulsându-te în a-ţi trăi viaţa pe care ai fost născut să o trăieşti.

„Pentru această călătorie am creat o experiență unică ce îmbină coachingul transformațional, locații inedite, oameni deosebiți, aventuri de neuitat, dezvoltare personală și multe altele, toate într-un cadru magic – BALI”, precizează Alex Marinca, coach transformațional.

 

Experiența în BALI

,,Adevăratul curaj nu înseamnă să urci cel mai mare munte, adevăratul curaj nu înseamnă să înoți printre rechini, adevăratul curaj este să trăiești viața pe care ți-o dorești…”, explică Alex Marinca, coach transformațional.

Ceea ce Alex dorește să ofere participanților la această călătorie este aroma bogată a acestui loc incredibil și a oamenilor care locuiesc aici. Bali este un loc sacru, spiritual, echilibrat și vei găsi frumusețe oriunde priveşti. Peisajul este uluitor, oamenii minunați, iar aventurile sunt nelimitate.

Următoarea aventură se desfășoară între 17-27 iunie 2018, iar aceasta este oportunitatea în care vei avea ocazia să te (re)descoperi, 11 zile de călătorie care să te „întindă” la maximum, 11 zile în care să ai suficient timp să cobori în interiorul tău, să atingi limite, să le depășești, să vezi dincolo de ele și să prinzi curaj. Vei descoperi lucruri nebănuite și neștiute despre tine, lucruri ce te vor face să îți atingi potențialul maxim. Vei cunoaște o transformare uimitoare atât în viața personală cât și în cea profesională.

Cu ce te ajută o astfel de călătorie

  • Vei fi pus față în față cu limitele tale și le vei depăși.
  • Vei scăpa de programările cu care ai crescut, de condiționări sau frici.
  • Vei avea parte de experiențe inedite și memorabile.
  • Vei cunoaște oameni deosebiți care îți vor împărtăși din cunoștințele lor.
  • Vei dobândi ustensilele necesare pentru a te transforma în ceea ce îți dorești.
  • Vei practica exerciții fizice și mentale iar outdoor-ul va fi sala ta de curs
  • Îți vei acorda acest timp ție și dezvoltării tale.
  • Îți vei atinge potențialul maxim, iar relațiile tale și viața ta se vor schimba.

Ai curajul să pornești în călătoria vieții tale? Daca da, acum este momentul! Mai multe detalii despre coaching-ul transformațional și despre înscrieri găsești accesând site-ul www.alexmarinca.com sau www.restartlife.ro

Ştefania Ardelean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *