Calatoriti in urmatoarele orase din Turcia

posted in: Turism | 0

Turcia este o tara renumita si unica din mai multe motive, astfel cu siguranta o sa aveti parte de experinte noi, care merita toti banii. Din acest motiv trebuie sa calatoriti in mai multe orase ale tarii, ca sa descoperiti adevaratele frumusetii din Turcia.

Nu ratati urmatoarele orase din Turcia

Turcia este singura tara care se afla pe doua continente, adica Europa si Asia. Este o tara unde este prezenta atat traditia, cat si modernismul, astfel sigur aventurile o sa fie multe in tara. Turcia este impartita in 81 de provincii si subprovincii, iar in fiecare colt al tarii in mod sigur veti putea sa vedeti obiective turistice care sa va fascineze. Pe turcia.org sunt informatii utile despre tara, astfel veti putea sa stiti totul despre destinatia unde o sa calatoriti.

Cu ocazia calatoriei trebuie sa ajungeti in Ankara, care este capitala Turciei, insa al doilea mare oras, dupa Istanbul. Este un centru industrial si comercial, unde exista si foarte multe atractii turistice, pentru toate preferintele. Foarte multe muzee, magazine, restaurante si lacasuri de cult va asteapta sa le admirati. Neaparat trebuie sa ajungeti si in Istambul, care nu este capitala tarii, insa un oras important. In acest oras veti putea sa vedeti foarte multe atractii turistice care au legatura cu istoria si frumusetea tarii, astfel vizitati Palatul Topkapi. Pentru a vedea cum este Turcia moderna, trebuie sa ajungeti in orasul Izmir. Este un oras important al tarii, unde veti putea sa vedeti multe obiective turistice, dar si sa va distrati. Puteti sa va simtiti bine in calatorie si daca ajungeti in urmatoarele orase:

– Milet
– Alanya
– Bodrum

turcia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *