Calitatea apei potabile si a aerului din casele noastre

posted in: Sanatate | 0

Daca verificati stirile aparute in presa si pe internet, legate de calitatea apei potabile din Romania, o sa ajungeti la concluzia ca, inca multa vreme de acum incolo, apa de la robinet este la limita de jos a potabilitatii si, cateodata, mai jos de atata. Din pacate, guvernul, Administratia Locala, Asociatiile de Proprietari, nu au fondurile necesare pentru a putea asigura o calitate corespunzatoare apei de la robinet. Conductele de aductiune ala apei sunt schimbate in unele localitati dar nimeni nu sta sa-si bata capul si cu schimbarea retelelor de la caminul de alimentare pana la apartamentul sau casa dumneavoastra. Din nefericire, chiar daca aceasta problema s-ar rezolva, statiile de tratare ale apei potabile folosesc tehnologii invechite care nu reusesc sa mai faca fata poluantilor moderni cu care avem grije sa infestam fluviile, raurile, paraurile si acviferele care sunt sursa noastra de apa potabila.
Un alt fapt ingrijorator este acela ca nici apa comercializata la „pet” nu respecta calitatile de potabilitate cerute de normele europene. Multi fac din comertul cu apa imbuteliata o sursa de castig, prin faptul ca introduc in celebrele ” pet”-uri apa asa zisa ” de izvor” dar care se dovedeste de multe ori a fi mai murdara si mai impura decat apa de la robinet.
Este de retinut si faptul ca ambalajele respective pot dauna calitatii apei imbuteliate si, in acelasi timp, sunt o sursa permanenta de poluare a mediului inconjurator.
Ce este de facut, simplu, montarea la conducta de intrare a apei in casa sau apartament a unui Filtru de apa potabila.
Au aparut in ultima vreme o multime de comercianti de filtre de apa casnice. Din pacate si aici concurenta si dorinta de a face bani multi si repede isi spune cuvantul. Deoarece urmarim in permanenta preturile concurentei, am constatat ca de la aparitia noastra pe piata, cu produse de calitate si la preturi rezonabile, comerciantii au ales sa reduca preturile in mod corespunzator si sa afiseze mai multe detalii despre ceea ce comercializeaza.
Filtrele noastre de apa potabila marca AquaFelix sunt produse cu componente atent selectionate, importate de la producatori verificati, agrementati.
Nu vindem filtre de dragul de a face comert ci asamblam unitati de filtrare care sa ofere o caltate de top la preturi rezonabile.
Am venit in intampinarea cererii si cu o serie de alte produse legate de apa.
Ionizatoarele de apa, sursele casnice de apa alcalina, sunt printre acestea. Sanyolife este o firma cu traditie in producerea acestora si le-am solicitat personalizarea aparatelor, prin aceea ca s-a renuntat la filtrul intern care este destul de scump si cu posibilitati reduse de a face fata calitatii indoielnice a apei de la noi. Am obtinut astfel un pret rezonabil pentru acest produs.
Generatoarele de Ozon, de uz casnic sunt alta noutate in domeniu. Ele ne ajuta la extragerea din legume, fructe,carne,si alta tipuri de alimente, a conservantilor,toxinelor si hormonilor de crestere cu care au fost impregnate la producere. Purifica si dezinfecteaza apa si aerul, combat si distrug bacteriile, virusurile, fungii, acarienii, distrug mirosurile neplacute si chimicalele din aer si apa cu costuri minime si rezultate benefice.
Detoxifierea prin electroliza directa, Ion detox Foot Spa, este inca o noutate care am adus-o pe piata, asigurand atat aparatele necesare cat si consumabilele.
Ionizarea aerului este unul din procedeele care pana de curand erau utilizate la scara redusa in clinici si spitale. Astazi, am introdus pe piata generatoarele de ioni negativi ( numiti si „vitamine” ale aerului ) de uz casnic. Puteti avea un aer curat, lipsit de poluanti, sanatos la respirat, la dumneavoastra acasa.
Utilizand sistemele noastre, casa dumneavoastra devine o adevarata ” fortareata” in cale poluarii, o oaza de sanatate macar in ceea ce priveste apa pe care o consumati si aerul pe care-l respirati.
http://www.apafiltrata.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *