Camasi roz pentru barbati?

posted in: Moda | 0

Culoarea roz, este o culoare feminina fara doar si poate. Papusile pentru fetite, jucariile pentru fete, gentutele pentru fete si multe alte chestii de culoare roz sunt concepute special pentru fete si femei.

In ultima perioada noul val de moda a acaparat si baietii in ceea ce priveste articolele de imbracaminte de culoare roz. Peste tot pe unde mergem (cel putin in sezonul cald) vedem barbati ce poarta camasi roz, tricouri roz pana si pantaloni roz.

Din punct de vedere al modei nu vad nici o problema in acest lucru atata timp cat vad camasi roz asortate corect sau alte combinatii de imbracaminte in care sunt introduse elemente de culoare roz insa asortate corect.

Prefer la orice ora sa vad barbati imbracati la un costum elegant, ce poarta camasi roz fara nici un fel de accesoriu (cravata sau papion) decat sa vad vesnicele si demodatele camasi in carouri care se purtau acum cateva decenii. Traim o noua era, o era in care se pune accent pe culori, pe culori cat mai vii. Asta nu inseamna ca putem abuza de ele insa este recomandat sa le folosim cat mai mult in limita simtului cromatic.

Cu alte cuvinte, daca sunteti in dubii in ceea ce priveste culoarea camasii dumneavoastra si va doriti o camasa roz nu vad absolut nici un motiv sa nu va cumparati una. Daca va prinde culoarea (trebuie sa stiti ca nu oricui i se potriveste culoarea roz), daca credeti ca sunteti in stare si aveti cunostintele necesare sa faceti un asorteu frumos folosind camasi elegante roz aveti unda verde sa experimentati.

De asemenea, nu ezitati sa cereti un sfat. Sunt atatea forumuri de moda pe Internet, sunt atatia vanzatori de camasi elegante care au cunostinte foarte bune in ceea ce priveste moda, nu aveti nimic de pierdut daca puneti o intrebare, ba chiar puteti primi mai multe sfaturi decat v-ati fi asteptat.

Follow fashion4life:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *