Camere de supraveghere performante online

Magazinul online de electronice si electrocasnice Electrofloridin.ro prezinta o gama larga de sisteme si solutii avansate de monitorizare si supraveghere.

Pentru ca traim intr-o lume nesigura, electrofloridin.ro se gandeste in premanenta la linistea si siguranta dumneavoastra  si de aceea a introdus in magazinul sau o gama foarte variata de sisteme si solutii de monitorizare si supraveghere de ultima generatie in categoria camere supraveghere.

Camerele de supraveghere oferite de electrofloridin.ro pot fi utilizate acasa, la serviciu sau in orice spatiu.

In functie de necesitati, sistemele de supraveghere pot fi de mai multe tipuri:

– camere cu fir sau fara fir (wireless transmitator);

– sisteme de supraveghere cu 1 sau mai multe camere;

– in functie de capacitatea de stocare sau timpul de inregistrare;

– camere pe care le puteti monitoriza de la distanta, online;

– camere de supraveghere cu infrarosu (ideale pentru inregistrarea pe timp de noapte), cu senzori de miscare care pot declansa inregistrarea evenimentului atunci cand senzorul este actionat.

Pentru mai multe detalii accesati siteul www.electrofloridin.ro.

S.C Floridin Electrotradin Impex Co SRL este comerciant de produse electronice, electrocasnice si de uz personal, ce activeaza in mediul offline din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2 Bucuresti.

Din anul 2009, dorind sa fie mai aproape de client, lanseaza magazinul de electrocasnice online www.electrofloridin.ro.

Follow Magazin Electrocasnice Floridin:

S.C Floridin Electrotradin Impex Co SRL este magazin de produse electrocasnice, electronice si uz personal, ce activeaza din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2, Bucuresti. Din anul 2009 comercializeaza produsele in mediul online prin magazinul www.electrofloridin.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.