Camere de supraveghere spion

posted in: Vanzari | 0

Intr-un oras daca locuiti sunteti obisnuit cu strazi avand pe ici pe colo ambalaje de plastic sau sticle si ziduri de beton gri.

Este lesne de inteles ca va puteti satura de o asemenea priveliste. De altfel intr-un asemenea mediu guvernat de spatii inchise si masini producatoare de noxe nocive nici aerul nu invita prea mult la relaxare. Iesiti din casa si prima gura de aer va loveste din plin. Se face mentenanta la canal…

Desigur un oras este si un loc placut si aici gasiti diferite  oportunitati ce altundeva sunt limitate. Oportunitati materiale si de asemenea si ce tin de nevoile umane de contact, orasul fiind o conglomerare mare de oameni in acelasi loc.

Asadar pentru a putea beneficia atat de spatii deschise, in diverse culori si cu un aer curat, toate orasele dispun de parcuri fie ele mai mari sau mai mici.

Iesirea frecventa in parc poate reincarca bateriile oricui. Va puteti plimba prin el vazand diferite plante verzi flori, puteti sta linistiti pe banca odihnindu-va sau puteti face miscare fie alergand ruland cu bicicleta sau jucand un sport.

Pentru a va prezerva experienta dumneavoastra placuta intr-o magnifica oaza de libertate  este extrem deindicata folosirea unor camere video de supravehere cu scopul prevenirii anumitor actiuni ce pot fi in detrimentul frumusetii parcului.

Lucrurile negative ce pot fi impiedicate sau limitate cu ajutorul camerelor de supraveghere sunt urmatoarele:

1.Pedepsirea celor ce arunca gunoaie in parc prin amendare. Parcul este facut a fi curat si plin de plante, iar daca sunt aruncate gunoaie multe se poate ajunge in aceeasi situatie ca cea a strazilor orasului.

2.Siguranta pe timp de noapte. Toate parcurile sunt iluminate insa fiecare parc are zone unde iluminatul nu ideal si nici traficul de oameni nu este foarte mare. In asemenea locuri pot avea loc multe lucruri ilegale cum ar fi altercatii violente sau vanzare de obiecte sau substante ilicite.

Orice oaza trebuie protejata iar parcul se numara printre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *