Camerele de supraveghere, o industrie in continua crestere

posted in: Casa si Gradina | 0

Dispozitivele moderne ne incanta si ne fac sa ni le dorim din ce in ce mai mult. Unele sunt indispensabile, altele sunt destinate doar satisfacerii curiozitatii si a nevoii de distractie.

Dintre cele indispensabile incep sa faca parte si camerele de supraveghere video. Daca in trecut, aceste camere  nu reprezentau mai mult de un simplu moft, astazi sunt extrem de importante si pot face diferenta intre o casa sigura si o casa mai putin sigura.

Domeniile de aplicare ale acestor camere sunt foarte vaste.De la supravegherea publica, pentru prevenirea infractiunilor, pana la supravegherea auto cu scopul de a evita eventualele neplaceri din trafic, vei descoperi camere de supraveghere peste tot.

De ce a ajuns piata de camere video sa fie foarte populara?

Daca privim cifrele care se invart in jurul camerelor de supraveghere descoperim cresteri imense. In Romania, spre exemplu, intreaga piata numara nu mai putin de 5 milioane de dolari, in timp ce la nivel global depaseste 15 miliarde si se asteapta ca in 3 ani sa ajunga la peste 23.

Raspunsul pentru faptul ca sunt atat de populare este, probabil, faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai fericiti ( cel putin in tarile dezvoltate ) si avand alte nevoi satisfacute, cauta sa isi satisfaca si nevoia majora de siguranta.

Un alt motiv este faptul ca preturile sunt din ce in ce mai mici. Exista un numar in crestere de companii care produc sisteme de supraveghere video iar concurenta este un factor care poate sa decida pretul. De asemenea, tehnologiile sunt si ele din ce in ce mai avansate, ceea ce face pasionatii de noutati din aceasta lume sa isi doreasca astfel de camere.

Evident, nu trebuie sa neglijam faptul ca sistemele de supraveghere aduc siguranta. Acestea tin hotii departe, reusesc sa ofere control total asupra spatiilor supravegheate si pot asigura dovezi clare in cazul in care exista anumite infractiuni in aceste zone.

Fara doar si poate, traim in viitor iar camerele de supraveghere, alaturi de toate celelalte dispozitive din viata noastra, sunt o dovada clara. Este bine sa le luam in considerare, daca vrem sa avem o viata mai sigura si mai placuta si este bine sa ne orientam catre solutii cat mai eficiente.

http://http//videotutorial.ro/cum-ne-alegem-camera-video-pentru-sistemul-de-supraveghere/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *