Campania de reduceri Libris Happy Day

posted in: Cumparaturi | 0

Happy Day, 12 ore de reduceri WOW, pe 16 iunie 2016 ! O campanie Libris.ro care va incepe la ora 10.00 si se va incheia la orele 22.00.

Cea mai mare librarie online din Romania va pune la dispozitia vizitatorilor o oferta generoasa sustinuta de peste 16 edituri din Romania si de cei mai importanti producatori de jocuri si jucarii.

Vor fi peste 100.000 de titluri de carte care vor avea reduceri de pana la 90%.

Cartilor in limba romana, pentru toate zonele de interes (de la beletristica si literatura nonfiction pana la carti pentru copii, dezvoltare personala, carti de afaceri etc., deopotriva autori romani si straini) li se vor adauga cele 92.000 de titluri de carte in limba engleza care vor avea si ele reduceri intre 20% si 35%.

Parintii vor putea cumpara copiilor, tot in campania Happy Day de pe Libris.ro, jocuri si jucarii: jocuri creative, jocuri educative, Lego, jocuri puzzle, cu reduceri de pana la 20%.

Mai mult, toate filmele si toate titlurile din categoria muzica vor avea un discount de 10%. Pe langa toate aceste avantaje se adauga pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei, transportul gratuit cu livrare prin curier.

Libris.ro este singurul magazin online din Romania cu o astfel de oferta, un avantaj permanent pentru prietenii si vizitatorii sai din spatiul virtual.

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *