Campanie aniversara Kubu: 40 de euro pentru un magazin de 400 euro

posted in: Comunicate de presa | 0

Kubu, societate specializata pe solutii complete pentru magazinele online,  desfasoara in aceasta perioada o campanie noua in care se platesc doar 40 de euro pentru un voucher de 400 euro – valabil pentru realizarea unui magazin online standard sau avansat.

In acest fel, adaptandu-se la noile reorganizari din comertul electronic din Romania, Kubu.ro devine din luna martie 2013 prima agentie de strategie e-Commerce din Romania.

 

Kubu are o experienta in lansarea de la zero a mai multor magazine online, magazine ce livreaza acum in medie 1000 de comenzi pe zi si au ajuns de la zero la cateva milioane de euro cifra de afaceri.

Mai mult, fiind o solutie avansata de comert electronic, rezultatul a 10 ani de experienta in comert electronic, veti avea costuri semnificativ reduse de operare a magazinului online.

“Ajutorul nostru este in valoare de‭ ‬400‭ ‬de euro, iar potentialii clienti avand de platit doar 10% din aceasta suma. Mentionez ca aceasta oferta este limitata la primele 10 magazine inscrise si este o ocazie unica cu prilejul aniversarii celor 10 ani de activitate. Cu o reducere de 90% se primeste un magazin online avansat Kubu cu layout standard (vom alege impreuna cu clientul) si vom lansa in doar cateva zile magazinul online. Oferim de asemenea si consultanta ecommerce necesara lansarii. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa aveti o firma activa, cu un minim de‭ ‬2‭ ‬angajati si stoc propriu de marfa pe care sa o vindeti deja offline.‭ ‬De asemenea este obligatoriu sa aveti detaliile produselor intr-un format digital‭ ‬-‭ ‬excel si poze la rezolutie cat mai mare.‭ ‬Daca aveti deja un site,‭ ‬un catalog online de produse sau chiar un magazin online care nu aduce beneficiile la care va asteptati,‭ ‬atunci aceasta oferta este pentru dumneavoastra‭!” declara Adrian ZamfiraManager General Kubu.

Cu un magazin online avand platforma Kubu scapati de cheltuielile initiale mari ale unui magazin online obisnuit si de cheltuielile suplimentare cu administrarea IT, programatori, web-designeri, hosting si servicii publicitate contextuala, platind doar atat cat aveti nevoie. Echipa Kubu incurajeaza oamenii sa comunice rapid, sa munceasca eficient, sa dezvolte afaceri prospere pe fundamene reale, pozitionand in centrul atentiei clientul.

Platforma Kubu ajuta managerii din Romania sa desfasoare o afacere online de succes si cu cheltuieli logistice minime. Prin portofoliu dezvoltatat pe platforma KuBu Commerce se regasesc site-uri precum: libris.ro, floria.ro, ligo.ro, lizar.ro, pizzahot.ro, vitafarm.ro, vegis.ro, tiparo.ro.

Despre KUBU:

KuBu Stream a fost infiintata in 2003 sub denumirea de Ultra PRO Software ca divizie software a grupului KTech/Ultra PRO ocupandu-se de crearea de valoare adaugata prin software echipamentelor hardware simple, pentru a obtine produse informatice de inalta calitate, pe deplin adaptate cerintelor pietei din Romania.

Pentru informatii suplimentare legate de Campania 40 – 400, va rugam sa ne contactati:

Adrian Zamfira – Manager General Kubu Commerce

www.kubu.ro

Mai mlte informaii gasiti pe: http://kubu.ro/Platesti-40-pentru-un-magazin-online-de-400-de-euro

Follow Kubu:

Infiintata in anul 2003 Kubu Stream ofera cu peste 9 ani de experienta in comertul electronic din Romania, o platforma logistica avansata pentru afacerea dvs. online. Zilnic peste 1000 de comenzi sunt livrate online prin intermediul platformei noastre de comert electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *