Categorii
Marketing

Carti de vizita 1000 bucati doar 100 RON!

La noi in tipografia din Bucuresti vei gasi cele mai ieftine carti de vizita din Romania. Te vei convinge singur dupa zecile de cautari pe google in ceea ce priveste cartile de vizita. Avem pachete ieftine pentru toate buzunarele, iar cel mai cunoscut pachet este cel de 1000 bucati la doar 100 ron. Printul digital sau offset ne ajuta sa tiparim atat pe carton standard de 300gr, 350 pana la 400gr extra alb, dar si pe cartoane speciale argintii, aurii, cu striatii, plike, negre sau colorate in masa.

Livram gratuit in Bucuresti si Ilfov comenzile de carti de vizita, iar in tara livram prin curier rapid in mai putin de 24 de ore, costul transportului fiind de doar 18 lei indiferent de numarul kilogramelor. Nu se taxeaza kilometri aditionali, asa ca poti sta linistit oriunde in Romania, coletul tau va ajunge la timp si cu tarif fix.

Avem o galerie cu peste 1000 de modele carti de vizita gratuite pe site, sunt sortate pe diverse categorii in functie de afacerea pe care o conduci. Vei gasi modele gratis pentru avocatura, contabilitate, imobiliare, service auto, salon infrumusetare, pompe funebre, apicultura, pet shop, spalatorie auto, piese, constructii, ingineri, medicina, farmacie si multe altele.

Comanda se face simplu printr-un email. La pagina noastra de contact vei gasi si un mini formular ce poate fi completat si copiat direct in email. Alegi un model de pe site, ne trimiti codul acestuia impreuna cu numarul de bucati, tipul de carton ales, modul de tipar color o fata sau fata-verso, adresa de livrare, numar telefon la care sa sune curierul, date facturare. In scurt timp vei fi contactat de catre unul dintre graficienii nostri.

Pentru carti de vizita se accepta fisiere precum:

  • ai
  • psd
  • cdr
  • jpeg
  • tiff
  • png
  • pdf

Pentru alte informatii viziteaza-ne si vei gasi un partener de incredere pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *