Cartile Montessori – la mare cautare

posted in: Cumparaturi, Educatie | 0

Vezi oferta Libris.ro la materialele din colectia de carti Montessori.

In libraria Libris.ro un loc special il ocupa cartile pentru copii. Peste 7.500 de produse se regasesc in aceasta categorie, astfel incat dorintele micutilor nostri sa poata fi indeplinite. In aceasta vasta categorie intra si cartile si materialele Montessori, atat de cunoscute si apreciate de parinti si educatori.

Tehnicile de predare aplicate de Maria Montessori (medic italian) se bazeaza pe ani indelungati de studii si experiente, extinse pe foarte multe categorii de copii. Potrivit ei, copiii trebuie educati fara constrangeri, respectand ritmul de dezvoltare si intelegere a fiecaruia in parte. Maria Montessori a subliniat mereu ca fiecare copil are anumite abilitati, o personalitate proprie si acestea trebuie valorificate.

Metodele ei de lucru cu micutii de varsta prescolara au dat roade si se bucura de succes peste tot in lume, unde functioneaza in prezent numeroase gradinite si institutii scolare care-i poarta numele. Prima scoala din lume care a aplicat Educatia Montessori a fost deschisa in anul 1907 la Roma, dintr-un cartier sarac.

Pe pagina magazinului www.libris.ro veti gasi multe materiale ce promoveaza metodele de lucru folosite de cunoscutul medic italian: pachete cu carduri sau carti de joc, caiete speciale, vocabulare, planse cu abtibilduri sau pictograme, CD-uri audio, carti si jucarii pentru copii.

Va asteptam cu preturi foarte bune, care pleaca de la suma de 6,80 lei (Vocabular -ustensile si unelte) si pot depasi 50 de lei (Montessori – Descopar literele). Daca plasati o comanda online de minim 30 de lei veti beneficia de transport gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania.

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *