Cartile Merita Citite

01/03/2012 | Autor: | Posted in Comert electronic

Cartile se vor bucura mereu de statutul de cel mai bun prieten al omului si asta pe buna dreptate.

Obiceiul cititului trebuie inoculat la varste foarte fragede in viata oamenilor. De la o carte buna se pot invata o gramada de lucruri si ajuta la dezvoltarea imaginatiei copiilor.

De la cele clasice, la cele cu teme fantastice, cartile sunt lucruri care ar trebui sa aiba un loc special in casa noastra. Daca nu ar fi fost acele carti minunate, viata noastra nu ar fi evoluat si nu s-ar fi imbogatit asa cum este acum. Daca te afli printre cei care iubesc pur si simplu cartile si nu te poti abtine in a mai adauga cate una la nesfarsita ta colectie, acestea sunt cateva carti care nu ar trebui sa-ti lipseasca: “Biblia” – Este una dintre cele mai vandute carti din lume si din toate timpurile. Aceasta este impartita in doua parti – Vechiul Testament si Noul Testament si este disponibila in foarte multe limbi, in prezent existand pana la 400 de traduceri ale acesteia.

“Povestea celor doua orase” – Charles Dickens – Autorul este foarte cunoscut pentru scrierile sale, iar aceasta opera este un exemplu foarte bun, fiind una dintre cartile foarte bine vandute in intreaga lume. Nuvela istorica este cu referire la perioada Revolutiei Franceze. “Stapanul inelelor” – Este unul dintre best seller-urile contemporane. Reprezinta o poveste fantastica extraordinara si este constituita din trei parti, fiind transpusa cu succes in bine cunoscutul film cu acelasi nume care a adus incasari enorme.
Pentru mai multe detalii, viziteaza o librarie online! http://www.libraria21.ro/

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 14 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns