Caruciorul de calatorie – un moft sau o necesitate

posted in: Cumparaturi | 0

De cum creste temperatura in termometrele de afara plimbarile in parc cu micutii devin din ce in ce mai frecvente, iar in weekend escapadele in afara orasului sunt din ce in ce mai dese.

Incet, incet vine vremea concedilor. Poate chiar primul concediu impreuna cu bebe.

Daca pana acum v-ati bucurat dinplin de avantajele unui carucior transformabil din landou in carucior sport cu roti masive si cadru solid in aluminiu, e foarte posibil ca odata cu plecarile mai lungi de acasa sa descoperiti dezvantajul acestui tip de carucior: pliat

O plecare mai lunga de acasa inseamna mai multe bagaje, iar portbagajul masinii se poate dovedi neincapator si pentru un carucior masiv.
Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi parinti ai caror copii au trecut de varsta de 6 luni opteaza sa achiztioneze un al doilea carucior, de obicei cu pliere tip umbrela, care ocupa un spatiu considerabil mai mic si este mult mai usor. Permite chiar sa fie luat intr-o calatorie ce implica deplasarea cu avionul.

Atentia insa ca acest gen de carucioare copii pot diferi foarte mult de la un model la altul in ceea ce priveste caracteristicile.

De obicei cu cat sunt mai usoare cu atat au mai putine facilitati. Spre exemplu un carucior poate avea doar 4 kg, dar in acest caz este foarte probabil sa nu aibe mai multe pozitii de reglare a spatarului, cos de cumparaturi sau chiar parasolar.

Totusi, cu putina rabdare puteti gasi carucioare care sa nu depaseasca 7 kilograme si care sa aibe toate caracteristicile dorite: spatar rabatabil ce permite o pozitie de somn adecvata, parasolar atat de util vara si cos de depozitare pentru jucarii sau alte lucruri utile. Si toate acestea la preturi incepand cu 250 lei.

Asadar, dragi parinti, incepe vremea concedilor si a carucioarelor “ de calatorie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *