Caruseluri de lemn pentru bebelusi isteti

posted in: Jocuri | 0

Un bebelus incepe sa distinga bine formele, culorile si detaliile vizuale pe la varsta de 2 luni. Astfel incat, acesta va incepe sa va urmareasca cu privirea, va analiza casa in care locuiti si lucrusoarele din micutul sau univers apropiat .Aici veti gasi o gama impresionanta de caruseluri.

Caruselurile sunt acele accesorii care se plaseaza deasupra patutului sau locului de joaca al bebelusilor. Daca aveti impresia ca acestea sunt doar elemente decorative, aflati ca va inselati! Dupa cum spuneam mai sus, dupa varsta de 2 luni bebelusii au vederea suficient de dezvoltata pentru a remarca miscari, corpuri, obiecte.

Caruselurile au o miscare lenta continua, care poate fi urmarita de catre bebelusi cu usurinta. Culorile lor vii vor fi o incantare pentru bebelusul dumneavoastra, care il va urmari minute intregi. Astfel, copilul isi dezvolta simtul primar al vazului si observa, inca din primele luni, lucrurile din apropiere.

Caruselurile de lemn sunt realizate din materiale calitative, vopselele folosite fiind non-toxice, astfel incat sunt foarte sigure pentru bebelusul dumneavoastra! Oricum, in cazul caruselului, nu este recomandat sa il lasati la indemana copilasului, deoarece nu este o jucarie, ci un accesoriu menit sa atraga si sa dezvolte atentia acestuia.

Ce sunt caruselurile si cum stimuleaza acestea bebelusii

Caruselurile sunt gandite si realizate pentru bebelusi, in concordanta cu recomandarile sistemului de educatie Maria Montessori. Bebelusii de peste 2 luni au o oarecare rutina si pot beneficia de activitati amuzante, menite sa activeze simturile acestora. In plus, activitatile dezvolta creierul bebelusilor, astfel incat acestia vor deveni din ce in ce mai curiosi si mai avizi de a descoperi lumea. Un alt beneficiu al accesoriilor de tip carusel este urmatorul: urmarind miscarea lenta si imbinarea placuta de culori ale acestuia, bebelusii se vor odihni mai bine si vor avea un somn dulce si placut, ca in cazul oricarei altei activitati.

Bebelusul dumneavoastra nu se va plictisi cu siguranta urmarind miscarea culorilor de pe caruselul sau de lemn. In acest caz, aveti de ales intre doua caruseluri de lemn foarte haioase si atractive. Primul este caruselul curcubeu, realizat sub forma de bile viu colorate, care se misca lent si care va incanta ochisorii bebelusilor. Al doilea este caruselul omida, un design nou si inovator, care cu siguranta va fi o piesa de baza in dezvoltarea bebelusului dumneavoastra.

Caruselurile de lemn sunt un accesoriu minunat pentru bebelusul dumneavoastra dar si pentru camera acestuia, ele potrivindu-se cu orice ambient! Copilasii nu se vor mai satura privindu-l, iar acest lucru vi se poate intampla chiar si dumneavoastra ( nu este o gluma, eu am patit-o)!

Daca doriti sa achizitionati un accesoriu realmente util pentru dezvoltarea micutului dumneavoastra, caruselul este o alegere foarte buna! Investiti intr-un carusel de calitate, pe care copilul sa il priveasca pana cand incepe sa mearga si chiar si dupa aceea! Folositi-l si cand micutul creste, pentru a-l invata sa distinga culorile si sa le memoreze! Realizati jocuri amuzante impreuna cu micutii, pentru a le capta si dezvolta atentia!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *