Casa de Comenzi, Livrari Firme

posted in: Servicii | 0

Casa de comenzi este modalitatea cea mai simpla de a economisi timp pretios, intr-un moment in care timpul pare a fi cea mai de pret marfa.
In vremuri de criza financiar-economica, pentru a-ti pastra competitivitatea, este esential sa efectuezi o munca de calitate in timpul cel mai scurt posibil, in scopul pastrarii termenelor de executie. De aceea, distragerea atentiei, dar mai ales intreruperea muncii productive pentru alte activitati, este aproape un sacrilegiu. O problema apare de fiecare data: se termina hartia de scris, sau imprimanta nu mai are tus, sau, dezastru ! nu mai este cafea….
Casa de comenzi este o solutie ideala pentru livrari firme, caci, pentru ca lucrurile sa mearga bine, este nevoie de o serie destul de lunga de produse de nelipsit, cele de mai sus fiind chiar in fruntea listei. Se adauga apoi apa minerala, apa plata, biscuiti si alte produse alimentare. Se aliniaza produsele nealimentare, incepand cu cele de curatenie (detergenti, clor, maturi, perii, samd), continuand cu cele sanitare (sapun, hartie igienica, servetele) si desigur, nu in ultimul rand, consumabilele de birou.
A-ti intrerupe munca pentru un drum la magazin chiar cand ai o lucrare de predat, iti da complet planurile peste cap. Nu e vorba numai despre drumul in sine, dar sa nu uitam coada aferenta si impedimentele care mai apar – vanzatoarea nu are chef de graba, nu are rest, marca pe care o cauti nu se gaseste, sau s-a scumpit peste masura si nu ti-ai luat destui bani la tine.
Daca apelezi la Casa de Comenzi, prin plasarea comenzii direct pe site salvezi nu numai timp, dar poti vedea dinainte exact cat costa fiecare produs, sa-ti planifici fondurile si sa stabilesti ce achizitii sunt urgente si ce mai poate astepta. Poti sti cand vei avea lucrurile la usa si totul s-a rezolvat. Esti liber sa te ocupi de rezolvarea problemelor de serviciu, si nu de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *